Fashion DIY: Φτιάξε τα πιο κομψά και λεπτίλεπτα σκουλαρίκια (video)

Μαρία Ροδίτη
Fashion DIY: Φτιάξε τα πιο κομψά και λεπτίλεπτα σκουλαρίκια (video)

Τα stud earrings είναι η πιο διακριτική και stylish λύση για τις πρωινές και απογευματινές εμφανίσεις σου!

Μια εμφάνιση δεν μπορεί να θεωρηθεί κομψή χωρίς το απαραίτητο κόσμημα. Πόσο μάλλον το καλοκαίρι που – όπως και να το κάνουμε- φοράμε λιγότερα και πιο ανάλαφρα ρούχα, οπότε πρέπει να δίνουμε στα looks μας αυτό το luxury και stylish twist με τη βοήθεια του κατάλληλου κοσμήματος. Και δεν υπάρχει πιο ιδανικό jewelry trend από ένα ζευγάρι κοντά και λεπτεπίλεπτα σκουλαρίκια.

Φυσικά, αναφερόμαστε όχι στα κρεμαστά και oversized σκουλαρίκια που αγαπάμε για τα βράδια του καλοκαιριού, αλλά σε εκείνα που είναι σε μέγεθος όσο ο λοβός του αυτιού μας. Μικρά σκουλαρίκια σε όποιο σχήμα μπορείς να φανταστείς, κομψά και διακριτικά, που ολοκληρώνουν με τον πιο stylish τρόπο τα πρωινά και απογευματινά σύνολά μας. Με πέρλες, διακριτικά τριαντάφυλλα, φρούτα (μην ξεχνάς ότι το fruit print είναι τάση και στα ρούχα, γιατί όχι και στα κοσμήματα;) και ό,τι άλλο εμπνευστείς ή πάρει κάπου το μάτι σου μπορείς εύκολα και γρήγορα να το φτιάξεις μόνη σου. Κι όμως, γίνεται!

Στο παρακάτω βίντεο θα δεις αναλυτικά τη διαδικασία για να δημιουργήσεις μόνη σου τα αξεσουάρ που θα σε κρατούν στυλάτη στην πόλη και το νησί. Θα χρειαστείς κουμπώματα για σκουλαρίκια, κόλλα, πινέλα, ακρυλικά χρώματα και ξύλινες, μαλακές βάσεις για να δημιουργήσεις το σχέδιο του σκουλαρικιού που θέλεις.

Καλή θέαση και καλή επιτυχία!



Διάβασε ακόμα: Το beach look της Sarah Jessica Parker είναι η επιτομή της κομψότητας