Ames The Bags: Οι It-Bags της Ελλάδας που αναζητά κάθε σύγχρονη γυναίκα

Μαρία Ροδίτη
Ames The Bags: Οι It-Bags της Ελλάδας που αναζητά κάθε σύγχρονη γυναίκα

Το ελληνικό fashion brand, Ames The Bags, έρχεται με μία νέα, ανατρεπτική σειρά, που υπόσχεται να αναδείξει την πιο κομψή πλευρά κάθε γυναίκας.

Οι Ames The Bags μάς μεταφέρουν σε έναν κόσμο γεμάτο στυλ, άποψη και φινέτσα μέσα από τη σχεδιαστική ματιά, έμπνευση και δημιουργικότητα της σχεδιάστριάς τους, Λίας Μαντζώρου. Το ελληνικό brand έρχεται αυτό το καλοκαίρι με μία νέα, ανατρεπτική σειρά τσαντών, οι οποίες, όμως, μένουν πιστές στο αρχικό τους pattern: το ελληνικό κλειδί ή αλλιώς τον μαίανδρο.

Οι τσάντες της Λίας Μαντζώρου έχουν εμπνευστεί το όνομά τους από την αρχαία Μινωική διάλεκτο, καθώς ames σημαίνει λαβύρινθος και είναι ακριβώς αυτό που αποτυπώνεται πάνω στο pattern τους. Τα μοναδικά και εκλεπτυσμένα σχέδια είναι κατασκευασμένα από εξαιρετικής ποιότητας δέρμα, με έμφαση στη λεπτομέρεια και στην ομορφιά του φυσικού υλικού, και με τις χαρακτηριστικές χειροποίητες ραφές τους.

Γυναίκες από όλο τον κόσμο- από Αυστραλία, Αμερική μέχρι Ασία και Ευρώπη- έχουν λατρέψει τις Ames The Bags, γιατί έχουν πετύχει να συνδυάζουν την απλότητα με την κομψότητα. Μάλιστα, όλες οι τσάντες Ames The Bags παραμένουν πιστές στο αρχαϊκό ελληνικό στοιχείο με ροκ διάθεση και λανσάρονται με ολόγραμμα γνησιότητας.

mesa lia

Η νέα καλοκαιρινή συλλογή SS 2020 υπόσχεται νέους χρωματικούς συνδυασμούς, όπως grey lime και lurex pink, διατηρώντας το κλασικό beige black, αλλά και καινούρια patterns, εμπνευσμένα πάνω σε καλαίσθητα πρωτότυπα σχέδια, δημιουργώντας μια μινιμαλίστικη, digital-age αισθητική με urban-modern ύφος.

Instagram: @amesthebags και @lia_manjorou

Online shop: www.liamanjorou.com/el

Διάβασε ακόμα: Πώς θα αναδείξεις τα flip flops και εκτός παραλίας;