#WearADamnMask: Οι celebrities κάνουν fashion statement με τη μάσκα τους

Μαρία Ροδίτη
#WearADamnMask: Οι celebrities κάνουν fashion statement με τη μάσκα τους

Οι stars φορούν τις μάσκες τους και δείχνουν πώς είναι η selfie την εποχή του Covid-19 περνώντας παράλληλα ένα σπουδαίο, κοινωνικό μήνυμα.

Η πανδημία του κορονοϊού άλλαξε ριζικά τις ζωές μας με αποτέλεσμα εδώ και μερικούς μήνες να έχουμε μπει στη διαδικασία να φοράμε μάσκες στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, αλλά και σε άλλες δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα στους δημόσιους χώρους. Η μάσκα είναι ένα προστατευτικό μέσο που μόνο θετικό μπορεί να αποδειχθεί για την προστασία όλων των ομάδων του πληθυσμού και την αποφυγή εξάπλωσης του Covid-19.

Αυτό ακριβώς θέλει να διαμηνύσει μέσα από το #WearADamnMask challenge που ξεκίνησε μέσω Instagram η Tory Burch. Η διάσημη σχεδιάστρια μόδας προκάλεσε πολλές stars του Hollywood να φορέσουν τη μάσκα τους και να ποστάρουν στα social media μία selfie, για να δείξουν σε όλο τον κόσμο πόσο απαραίτητη είναι η μάσκα προστασίας στην καθημερινότητά μας.

«Είμαι σίγουρη ότι όλοι βλέπετε αυτό που βλέπω και εγώ, ότι τα ποσοστά Covid-19 στις ΗΠΑ αυξάνονται με καταιγιστικούς ρυθμούς. Ένα πράγμα που ξέρω με βεβαιότητα είναι ότι υπάρχει τρόπος να βοηθήσει ο καθένας από εμάς και αυτός είναι να φοράει μάσκα οπουδήποτε κυκλοφορεί. #WearADamnMask, γιατί θέλουμε να προστατεύσουμε εμάς και τους άλλους. Γιατί ξεκάθαρα οι γιατροί και τα δεδομένα λένε ότι δεν πρόκειται να ξεφορτωθούμε αυτήν την πανδημία αν ο καθένας δε φροντίσει για αυτό. Γιατί δεν είναι πολιτικό ζήτημα, είναι ζήτημα σωτηρίας ζωών. #WearADamnMask, γιατί μόνο έτσι θα κρατήσουμε ασφαλείς τους αγαπημένους μας και θα επανεκκινήσουμε την οικονομία μας», έγραψε στο post της στο Instagram η Tory Burch.

https://www.instagram.com/p/CCBq83egcZO

Και με τη σειρά τους, πολλές stars- όπως θα δεις στην παρακάτω gallery- ανταποκρίθηκαν σε αυτό το challenge και δημοσίευσαν στο προφίλ τους στο Instagram selfies στις οποίες φορούσαν μάσκα προστασίας.

Διάβασε ακόμα: Ames The Bags: Οι It-Bags της Ελλάδας που αναζητά κάθε σύγχρονη γυναίκα