Τα βραχιόλια που προτείνουν οι μεγαλύτεροι Οίκοι Μόδας έχουν κάτι το υπερβολικό

Διονυσία Καλαποθαράκου
Τα βραχιόλια που προτείνουν οι μεγαλύτεροι Οίκοι Μόδας έχουν κάτι το υπερβολικό

Το καλοκαίρι του 2020 «παίζει» με όρους εντυπωσιασμού και όχι διαχρονικότητας.

«Αγόρασα ένα βραχιόλι Cartier για να γιορτάσω τα πέντε χρόνια λειτουργίας του blog μου. Το ξέρω πως ήταν ένα κομμάτι-επένδυση, αλλά από την άλλη ήταν κάτι απλό και διαχρονικό που μπορούσα να φοράω κάθε μέρα. Στο τέλος, είναι ένα βραχιόλι που θα ‘κρατήσει’ για πάντα», τάδε έφη Chiara Ferragni πριν από κάποια χρόνια σε συνέντευξή της συνοψίζοντας σε δύο προτάσεις όλες τις αρετές που πρέπει να έχει το ιδανικό βραχιόλι -ακόμα και αν δεν είναι Cartier: ένα σχέδιο που να μπορείς να το συνδυάζεις με τα πάντα και διαχρονικό design.

Aυτός είναι ένας «άτυπος» στυλιστικός κανόνας που, από ότι θα δεις και μόνη σου στην παρακάτω gallery, οι μεγαλύτεροι Οίκοι Μόδας του πλανήτη δεν τον ακολούθησαν στις συλλογές τους για τη σεζόν S/S 2020. Τα σχέδια βραχιολιών που προτείνει η διεθνής fashion σκηνή για αυτό το καλοκαίρι μόνο επηρεασμένα από την πανδημία δεν τα λες. Είναι extravagant, oversized, από πλεξιγκλάς και πλαστικό, παίζουν με τα αρχαιοελληνικά μοτίβα και φοριούνται τόσο στο μπράτσο (arm bracelet) όσο και στα μισά του βραχίονα.

Οι τάσεις σε αυτό το τόσο summerish αξεσουάρ «κάνουν φασαρία» αυτήν την εποχή. Ζητούν την προσοχή μας και κλέβουν την παράσταση από τα ρούχα. Είναι τόσο loud και pop που σχεδόν μας επαναφέρουν στην κανονικότητα της προ Κορονοϊού εποχής και κάπως τις ευχαριστούμε για αυτό. Χρειαζόμαστε μία δόση μαξιμαλισμού σε ένα τόσο λιτό καλοκαίρι.
Δες επίσης: Oδηγός Αγοράς: 10 ζευγάρια μαύρα γυαλιά ηλίου για διαχρονικά looks