Οδηγός Αγοράς: 10 mules ιδανικά για all day chic εμφανίσεις

Διονυσία Καλαποθαράκου
Οδηγός Αγοράς: 10 mules ιδανικά για all day chic εμφανίσεις

Έχουν περάσει σχεδόν 20 χρόνια από όταν τα «αποθέωνε» η Carrie Bradshaw στο «Sex & The City» και φέτος θεωρούνται πιο hot από ποτέ. Η επιτυχία ενός σχεδίου ποτέ δεν είναι τυχαία και αυτό ισχύει και για τα mules.

To πιο ενδιαφέρον shoe trend για το 2020 έχει μία νότα νοσταλγίας από τα 90s και αυτό το κάνει ακόμα πιο ποθητό στα μάτια μας. Τα mules είναι το comeback που όλες οι νοσταλγοί των rom coms της προηγούμενης 20αετίας αλλά και της «Carrie Bradshaw» περιμέναμε καιρό και φέτος επιτέλους η αναμονή μας δικαιώθηκε και εμείς σου προτείνουμε 10 cool, νέα σχέδια για να τα φορέσεις (και πάλι; ) στα πόδια σου και να τρέξεις με αυτά στους δρόμους της πόλης.
90S, «κυριλέ», λίγο επιτηδευμένα, περισσότερο «διασκεδαστικά»,όπως και να περιγράψεις τα mules μέσα θα πέσεις.

Γιατί το αγαπημένο στυλ παπουτσιών όλων των κοριτσιών που μεγάλωσαν βλέποντας ευλαβικά το «Sex&The City» και την πρωταγωνίστριά του να διασχίζει πάνω τους όλο το Μανχάταν, είναι πολλά περισσότερα από ένα πράγμα. Και φέτος το καλοκαίρι, στην πολύχρωμη αλλά και neutral ή κλασική μαύρη εκδοχή τους, είναι και πάλι στη μόδα. Μπεζ, γαλάζια, μαύρα, κόκκινα, μοβ, διάφανα και όλα τα υπόλοιπα χρώματα της Ίριδας, πρωταγωνιστούν σε αυτό το shoe trends που κολακεύει κάθε γυναίκα, δίνοντας ένα stylish twist σε όλα τα σύνολα.

https://www.instagram.com/p/BrAWcFlB1yB


Φοριούνται με jean και μονόχρωμο πουκάμισο ή top, με ψηλόμεση crop παντελόνα και κορμάκι, με midi ρομαντικό floral φόρεμα αλλά και με sexy, στενό mini με όγκο στα μανίκια για το απόλυτο 90s vibes style! Γενικώς φοριούνται 24 ώρες το 24άρο και εξυπηρετούν τόσο το dress code του γραφείου σου όσο και τις after office, πιο sexy εμφανίσεις σου. Διάλεξε το σχέδιο που σου ταιριάζει και κάνε σήμερα την πιο fashionable προσθήκη στην shopping list του Ιουλίου σου.
Δες επίσης: Oδηγός Αγοράς: 10 ζευγάρια μαύρα γυαλιά ηλίου για διαχρονικά looks