Αυτό το είδος top μπορεί να αντικαταστήσει άνετα το κλασικό T-shirt σου

Μαρία Ροδίτη
Αυτό το είδος top μπορεί να αντικαταστήσει άνετα το κλασικό T-shirt σου

Αν βαρέθηκες να φοράς στην καθημερινότητά σου το all-time classic κοντομάνικο, υπάρχει εναλλακτική, στυλιστική λύση.

 

Οι περισσότερες γυναίκες έχουν τυφλή εμπιστοσύνη στο αγαπημένο και all-time classic T-shirt. Ας μη σκεφτείς τώρα πόσα T-shirts γεμίζουν τα συρτάρια σου. Το παιχνίδι είναι χαμένο. Σε λευκό ή μαύρο, σε ζωηρά χρώματα και με oversized logos, τα T-shirts σίγουρα βρίσκονται παντού στην γκαρνταρόμπα σου και μέχρι αυτήν τη στιγμή σε έχουν βγάλει ασπροπρόσωπη στις all-day, καλοκαιρινές εμφανίσεις σου.

Παρόλα αυτά, το καλοκαίρι του 2020 υπάρχει ακόμη ένα άνετο, κομψό και casual top, το οποίο μπορεί ισάξια να φορεθεί και να αντικαταστήσει το κλασικό T-shirt, ανανεώνοντάς σε στυλιστικά. Το είδαμε στις πασαρέλες των μεγάλων Οίκων Μόδας για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020- ανάμεσά τους Hermes, Yves Saint Laurent και David Koma-, και καταλάβαμε ότι τελικά τα basic κομμάτια είναι αυτά που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε για το στυλ μας.

Έχουμε δει, όμως, ως τώρα να το φορούν με μανία και τα fashion it girls- θα δεις πώς ακριβώς στην παρακάτω gallery- φέρνοντάς το για τα καλά στο προσκήνιο. Το tank top, λοιπόν, ή αλλιώς το αμάνικο «φανελάκι» κάνει δυναμικό comeback φέτος αποτελώντας το κλειδί για minimal & chic εμφανίσεις στην πόλη ή το νησί. Είτε το φορέσεις με shorts, denim παντελόνι ή φούστα, ένα είναι το σίγουρο: ότι θα έχεις δημιουργήσει μια statement εμφάνιση, που μόνο απαρατήρητη δε θα περάσει.

Cover photo: @twiceblessed_

Διάβασε ακόμα: Η Hailey Baldwin έκανε την πιο απρόσμενη και κομψή στυλιστική επιλογή