Η Hailey Bieber έκανε την πιο απρόσμενη και κομψή στυλιστική επιλογή

Μαρία Ροδίτη
Η Hailey Bieber έκανε την πιο απρόσμενη και κομψή στυλιστική επιλογή

Το πανέμορφο μοντέλο ποζάρει με ένα από τα μεγαλύτερα dress trends του φετινού καλοκαιριού!

Η Hailey Bieber έχει αναδειχθεί σε style icon τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Η κάθε εμφάνισή της γίνεται talk of the town με το νεαρό μοντέλο να προσπαθεί πάντα να είναι καλοντυμένη, χωρίς όμως να χάνει την άνεσή της μέσα σε όποιο ρούχο φοράει.

Αν και λάτρης της athleisure τάσης με τις φόρμες, τα sneakers και τα denim παντελόνια να κατέχουν κυρίαρχη θέση στην γκαρνταρόμπα της- χωρίς όμως ποτέ να χάνει το sexiness της-, η σύζυγος του Justin Bieber πριν λίγες μέρες έκανε μια κάπως απρόσμενη στυλιστική επιλογή και εμφάνιση για τα δικά της δεδομένα, που ομολογουμένως πολύ μας ενθουσίασε.

Η Hailey Bieber φόρεσε ένα από τα μεγαλύτερα dress trends της σεζόν κάνοντας μια πολύ sexy και chic εμφάνιση με φόντο ένα μαγευτικό, τροπικό τοπίο. Συγκεκριμένα, πόζαρε στο φακό φορώντας ένα maxi, μπεζ φόρεμα με cut-outs στα πλευρά, το οποίο αναδείκνυε τους κοιλιακούς της και όλη τη σιλουέτα της. Μπορεί η Hailey να μας εξέπληξε με τη στυλιστική της επιλογή μιας και δεν την έχουμε συνηθίσει να κυκλοφορεί στην καθημερινότητά της με φορέματα, όμως αυτή της η εμφάνιση μάς έδωσε ιδέες για το πώς μπορούμε να ντυνόμαστε τις καυτές μέρες του καλοκαιριού, όταν το θερμόμετρο χτυπάει «κόκκινο».

Το φόρεμα με cut-outs, όπως θα δεις και στην παρακάτω gallery, είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις αυτού του καλοκαιριού και μπορεί να φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ, αν το συνδυάσεις με τα κατάλληλα αξεσουάρ. Αν θες να κάνεις κι εσύ statement, όπως η Hailey Bieber, επίλεξε ένα cut-out dress, πες «ναι» στα διακριτικά, χρυσά κοσμήματα και κλέψε τις εντυπώσεις.

Διάβασε ακόμα: 9 style hacks των γαλαζοαίματων που τις γλιτώνουν από ατυχίες της στιγμής