Resort Collections 2021: Tα αγαπημένα μας σύνολα από τα πιο κομψά look books

Διονυσία Καλαποθαράκου
Resort Collections 2021: Tα αγαπημένα μας σύνολα από τα πιο κομψά look books

Μπορεί αυτήν τη φορά η παρουσίαση των shows να έγινε ψηφιακά αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν «ταξιδέψαμε» με τις ίδιες τις συλλογές των μεγαλύτερων Οίκων Μόδας.

Η digital απεικόνιση όλων των Resort Collections των Fashion Houses, μπορεί να τις κάνει πιο αποστασιοποιημένες – η έλλειψη κοινού κάτω από τα catwalks βοηθάει σε αυτό- αλλά δεν τους αφαιρεί τίποτα από τη δημιουργικότητα, την υψηλή αισθητική και τη μαγική ιδιότητα που έχει η μόδα να μας ταξιδεύει. Τα look books των μεγαλύτερων Οίκων Μόδας του πλανήτη σε ταξιδεύουν από το Κάπρι στη βρετανική εξοχή και από τη Μεσόγειο στο ψυχρό Βορρά με μαεστρία και ενδυματολογική ευελιξία. Μακριά, ρομαντικά φορέματα με κεντημένα σχέδια για τον Erdem, τολμηρά graphics prints και γεωμετρικές, 80s φόρμες για τον Olivier Rousteing και τον Balmain και μία νότα γνήσιας Ιταλικής Ριβιέρας και ρετρό with a twist, 60s coolness για τη Chanel, είναι μερικά από τα στυλ και τις εικόνες που θα δεις στην παρακάτω gallery και ξεχωρίσαμε από τις Resort συλλογές για το 2021.

«Είχα στο μυαλό μου να παρουσιάσω την collection στο Κάπρι αλλά δεν μπορούσα να το κάνω μετά το lockdown», εξήγησε η Virginie Viard. «Έτσι το μόνο που είχα να κάνω ήταν να διαλέξω τα σωστά υφάσματα και τις κατάλληλες αποχρώσεις για να αποτυπώσω στα ρούχα της Chanel τη μεσογειακή αύρα, τα ροζ χρώματα της βουκαμβίλιας και το πράσινο του ευκαλύπτου που λατρεύω σε εκείνα τα μέρη», είπε η σχεδιάστρια βάζοντας τη «σωστή» δόση λυρισμού ακόμα και πίσω από την παρουσίαση ενός digital look book.
Δες επίσης: Τα βραχιόλια που προτείνουν οι μεγαλύτεροι Οίκοι Μόδας έχουν κάτι το υπερβολικό