Οδηγός Αγοράς: 10 ζευγάρια πολύχρωμα flat πέδιλα για αυτό το καλοκαίρι

Διονυσία Καλαποθαράκου
Οδηγός Αγοράς: 10 ζευγάρια πολύχρωμα flat πέδιλα για αυτό το καλοκαίρι

Tα μαύρα και τα καφέ σανδάλια δεν είναι μονόδρομος για τις φετινές σου εμφανίσεις.

Aυτό το καλοκαίρι «κάνουμε ένα βήμα πίσω» από ότι μας φορτίζει και μας πιέζει συναισθηματικά, «κάνουμε ένα βήμα πίσω» από τους αυστηρούς ενδυματολογικούς κανόνες, από την «to do list» μας, από την αρνητικότητα και την τοξικότητα που υπάρχει γύρω μας. Αυτό το καλοκαίρι αποφορτιζόμαστε, γεμίζουμε μπαταρίες, ιεραρχούμε εκ νέου τις προτεραιότητές μας και στρέφουμε την προσοχή μας στα πράγματα που μας κάνουν να νιώθουμε καλύτερα και μας επιτρέπουν να είμαστε ο εαυτός μας.

Ακόμα και αν αυτά είναι ένα ζευγάρι πολύχρωμα flats! Άφησε για λίγο στην άκρη τα περίτεχνα wedges και τα εντυπωσιακά ψηλοτάκουνα, βάλε στην άκρη τις εσπαντρίγιες και τα mules σου και κάνε focus στο «σωστό» ζευγάρι χωρίς τακούνι για να φοράς όλη μέρα στα νησιά, στην εξοχή και φυσικά στην πόλη. Μαύρα και καφέ σίγουρα έχεις ήδη στην γκαρνταρόμπα σου, οπότε οι προτάσεις μας για το «περίεργο» αυτό καλοκαίρι του 2020 έρχονται μαζί με όλα τα χρώματα της Ίριδας.

Μοβ, φούξια, κίτρινα, πορτοκαλί, μπλε, γαλάζια και κόκκινα flat πέδιλα έχουν συγκεντρωθεί για εσένα στον παρακάτω Οδηγός Αγοράς και υπόσχονται να δώσουν ένα twist αισιοδοξίας και διαφορετικότητας σε όλα τα summer looks σου. Διάλεξε το σχέδιο που πιστεύεις πως ταιριάζει περισσότερο στο πόδι και στην ιδιοσυγκρασία σου και φρόντισε να είναι η επόμενη, funky αγορά σου. Λίγο extra χρώμα δεν έβλαψε κανέναν άλλωστε!
Δες επίσης: Poofy Dresses: Η τάση στα φορέματα που υποστηρίζει το «the bigger, the better»