DIY: Φτιάξε μόνη σου ένα boho chic κολιέ (video)

DIY: Φτιάξε μόνη σου ένα boho chic κολιέ (video)

Και δώσε ένα retro-hippie twist στις καθημερινές εμφανίσεις σου.

Υπάρχουν τάσεις που έρχονται και παρέρχονται. Που τις βλέπουμε για μια σεζόν και μετά είναι σαν να μην υπήρξαν ποτέ. Υπάρχουν, όμως, και τάσεις, όπως το boho style, που παραμένουν σταθερές στο πέρασμα των ετών και στον χάρτη της μόδας έχοντας βασική θέση στις προτιμήσεις των γυναικών.

Το boho chic style δίνει χώρο στην ανεμελιά, απελευθερώνει τη γυναικεία υπόσταση και «σπάει» τις συμβάσεις του ντυσίματος αποτελώντας ένα στυλ που συνδυάζει το vintage, to ethnic, το hippie, το girly και το κομψό ύφος ταυτόχρονα. Και δεν υπάρχει πιο ιδανική εποχή από το καλοκαίρι, για να υιοθετήσεις αυτό το διαχρονικό trend, ειδικά φορώντας ένα boho κολιέ που θα φτιάξεις μόνη σου. Τα κοσμήματα, άλλωστε, φέτος το καλοκαίρι έχουν την τιμητική τους, οπότε είναι μια καλή ευκαιρία να αποκτήσεις ένα boho αξεσουάρ δημιουργώντας το εσύ η ίδια.

Όπως θα δεις και στο παρακάτω βίντεο, θα δημιουργήσεις δύο διαφορετικά κολιέ, τα οποία θα ενώσεις σε ένα. Θα χρειαστείς σουέτ σχοινάκια, μια αλυσίδα, φούντες, πετρούλες και μία πένσα. Αφού υπολογίσεις πόσο μακρύ θέλεις να είναι το κολιέ και κόψεις το σχοινάκι και την αλυσίδα, τοποθετείς τόσο στο ένα όσο και στο άλλο την πέτρα που έχεις επιλέξει. Έπειτα, τα ενώνεις χρησιμοποιώντας την πένσα για να σταθεροποιήσεις το κούμπωμα και το κολιέ σου είναι έτοιμο!

Καλή θέαση και καλή επιτυχία!



Cover photo: @bohobettyuk

Διάβασε ακόμα: Ένα bikini top και έξι διαφορετικοί τρόποι να το δέσεις (video)