Καλεσμένη σε γάμο; Εμπνεύσου από τα φορέματα των celebrities

Καλεσμένη σε γάμο; Εμπνεύσου από τα φορέματα των celebrities

Αν δεν ξέρεις τι να φορέσεις, οι προτάσεις των Ελληνίδων celebrities θα σε κατατοπίσουν.

Ο κορονοϊός άλλαξε όλη την καθημερινότητά και τις συνήθειές μας χωρίς να μένουν έξω από αυτό και ευχάριστα γεγονότα, όπως οι γάμοι. Εν μέσω καραντίνας, αλλά και όταν αυτή έληξε, πολλά μελλόνυμφα ζευγάρια ανέβαλαν προσωρινά τον γάμο τους, για να δουν πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση και να είναι τόσο οι ίδιοι όσο και οι καλεσμένοι τους ασφαλείς. Τώρα, όμως, δειλά-δειλά έχουν αρχίσει να γίνονται τελετές και δεξιώσεις, πάντα τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας και ίσως σε έναν πιο κλειστό κύκλο με τα νέα δεδομένα.

Αν, λοιπόν, κι εσύ έχεις λάβει κάποιο κάλεσμα αυτό το διάστημα, η πρώτη σου σκέψη είναι τι θα φορέσεις. Είτε ο γάμος πραγματοποιηθεί στην πόλη, είτε σε κάποιο παραθαλάσσιο μέρος, χρειάζεσαι ένα κομψό φόρεμα μέσα στο οποίο θα νιώθεις, όμως, πολύ άνετα. Γιατί είναι μεγάλο λάθος να επιλέγουμε για τέτοια γεγονότα να φοράμε εντυπωσιακά ρούχα, τα οποία, όμως, δυσκολεύουν τις κινήσεις μας και μας κάνουν να δυσανασχετούμε.

Maxi ή midi φορέματα, σε αέρινη ή πιο στενή εκδοχή, σε καλοκαιρινά μοτίβα ή έντονες μονοχρωμίες μπορούν να σε κάνουν να λάμψεις κι εσύ (πάντα μετά τη νύφη) στον γάμο που θα παρευρεθείς. Είσαι fan των maxi φορεμάτων, όπως η Κατερίνα Καινούργιου και η Μαριέττα Χρουσαλά; Ή προτιμάς την πιο κοντή εκδοχή τους, όπως η Δέσποινα Βανδή; Όποιες κι αν είναι οι προτιμήσεις σου, στην παρακάτω gallery θα πάρεις μια ιδέα για το τι μπορείς να φορέσεις στον γάμο που είσαι προσκεκλημένη. Έχε κατά νου, όμως, ένα πράγμα: απόφυγε το λευκό, μπεζ και ιβούαρ χρώμα, γιατί δε θέλουμε με τίποτα να θυμίζεις έστω και λίγο τη νύφη. Είναι η μέρα της, φοράει μόνο εκείνη λευκά και πρέπει να λάμψει!

Διάβασε ακόμα: Ένα νέο, δροσερό jewelry trend έχει κατακλύσει το Instagram