Μήπως ήρθε η ώρα να δεις ποιο θα είναι το πιο cool trend το φθινόπωρο;

Μήπως ήρθε η ώρα να δεις ποιο θα είναι το πιο cool trend το φθινόπωρο;

Τι πάει να πει «είναι ακόμα Αύγουστος»; Περνάνε οι μέρες!

Eίναι αυτές οι μέρες του χρόνου που έξω μπορεί να έχει 40 βαθμούς κελσίου αλλά μέσα στα γραφεία των lifestyle & fashion μέσων ενημέρωσης «κάνει χειμώνα». Οι τάσεις της επόμενης σεζόν είναι το κυρίαρχο θέμα συζήτησης και μπορεί ακόμα να μην είσαι έτοιμη, να μην έχεις όρεξη και να μην το βρίσκεις και καθόλου απαραίτητο να βγεις από το summer mood σου και να δεις oversized παλτό και κοτλέ παντελόνια, αλλά ένα μικρό sneak preview της επόμενης σεζόν μπορεί να το «σηκώσει ο οργανισμός σου». Γιατί ένα είναι το must trend για το φθινόπωρο και αυτό περιλαμβάνει το αγαπημένο μας blazer και μία δερμάτινη ή υφασμάτινη ζώνη.

Το είδαμε με ασορτί κομμάτια στο fashion show του Οίκου Nanushka, το είδαμε με boxy σακάκια και φαρδιές ζώνες στον Οίκο Prada και φυσικά το είδαμε με τις εμβληματικές pearl belts της Chanel πάνω από τα tweed σακάκια της: o συνδυασμός ζώνη-blazer για τη σεζόν F/W 2020-2021 είναι τόσο «απαραίτητος» αν θες να ακολουθήσεις τις τάσεις της μόδας, όσο το να πιείς καφέ το πρωί αν θες να «ξυπνήσεις».

Στην παρακάτω gallery θα δεις συγκεντρωμένα όλα τα labels που προτείνουν αυτό το styling tip για να αναβαθμίσεις τα πανωφόρια σου αυτόν τον χειμώνα και θα πάρεις και μία γεύση φθινοπώρου χωρίς να σε «πιάσει η ψυχή σου». Ένα trick είναι για να δείξουν πιο σοφιστικέ τα σακάκια σου... δεν είναι το τέλος του κόσμου! (ούτε του καλοκαιριού!)
Δες επίσης: Για 30 χρόνια η Ελένη Μενεγάκη δεν ακολούθησε τη μόδα, ακολούθησε όμως το ένστικτό της