Εσύ ακόμα να δοκιμάσεις αυτήν την old-school τάση του φετινού καλοκαιριού;

Μαρία Ροδίτη
Εσύ ακόμα να δοκιμάσεις αυτήν την old-school τάση του φετινού καλοκαιριού;

Η αναδρομή στο στυλιστικό παρελθόν φαίνεται πως δεν έχει τέλος… Και αυτό δεν είναι καθόλου κακό!

Το 2020 τα old-school trends και η επαναφορά τάσεων των δεκαετιών 90’s & ‘00s έχουν την τιμητική τους. Μέχρι τώρα έχουμε δει τα square sandals και τα neon χρώματα, το tie-dye print και τα scrunchies στα μαλλιά να κάνουν δυναμικό comeback και να μας καλούν να εντάξουμε μια vintage πινελιά στα καθημερινά σύνολά μας, όμως η επιδρομή του παρελθόντος στο σήμερα δε σταματά εκεί. Ένα ακόμη trend έρχεται και μας ξεσηκώνει να το υιοθετήσουμε φέρνοντας στο νου μνήμες από τα σχολικά και εφηβικά μας χρόνια.

Θυμάσαι που όταν ήσουν παιδί η μαμά σου προσπαθούσε να σε χωρέσει μέσα στο popcorn shirt; Σε εκείνο το μικροσκοπικό μπλουζάκι, που πριν το πιάσεις στα χέρια σου και καταλάβεις ότι έχει ελαστικότητα, νόμιζες ότι θα ντύσεις την Barbie σου. Τα popcorn ή bubble ή scrunchie shirts είναι και πάλι εδώ, λοιπόν, για να μας απασχολήσουν και να μας προκαλέσουν να δημιουργήσουμε vintage στυλιστικούς συνδυασμούς, που φέρουν μαζί τους έναν αέρα άλλης εποχής.

https://www.instagram.com/p/CCYhKYnF563

Σήμερα, μπορείς να το συναντήσεις ως απλό T-shirt, αμάνικο ή μακρυμάνικο top, αλλά και ως cardigan. Σε όποια εκδοχή του κι αν το επιλέξεις ένα είναι το σίγουρο. Ότι μπορείς να το εντάξεις σε κάθε καλοκαιρινό σύνολό σου και να το βολέψεις στη βαλίτσα των καλοκαιρινών σου διακοπών μιας και είναι το ρούχο που δεν κινδυνεύει από κανένα τσαλάκωμα. Συνδύασέ το με denim shorts ή jean, loose παντελόνι για all-day εμφανίσεις ή με midi, πλισέ φούστα για πιο βραδινές και κάνε fashion statement με ένα από τα πιο cool και girly κομμάτια της εφηβείας σου…

https://www.instagram.com/p/B9TQXfGh7Ck

Cover photo: @threadstodisco

Διάβασε ακόμα: Οδηγός αγοράς: 10 playsuit που πρέπει να υπάρχουν στη βαλίτσα των διακοπών σου