Οδηγός Αγοράς: 10 crop tops που θα σε κάνουν να μην ξαναβάλεις μακριά μπλούζα

Διονυσία Καλαποθαράκου
Οδηγός Αγοράς: 10 crop tops που θα σε κάνουν να μην ξαναβάλεις μακριά μπλούζα

Το πιο «καλοκαιρινό» είδος μπλούζας φέτος έχει την τιμητική του.

Το πιο sexy είδος μπλούζας, τo crop top, δεν είναι κατάλληλο μόνο για τις summerish μας εμφανίσεις στις διακοπές, στην παραλία και στις βόλτες μας στην άδεια πόλη τον Αύγουστο. Είναι ό,τι πρέπει και για τα πιο καθωσπρέπει looks μας, πρωί και βράδυ.

Το αν αφήνεις ακάλυπτο ένα μέρος ή και ολόκληρη την κοιλιά σου τους πιο θερμούς μήνες του χρόνου -και βάζουμε και τον Σεπτέμβριο μέσα σε αυτούς- δεν είναι προϋπόθεση αλλά μία πρώτης τάξεως επιλογή για να δώσεις ένα twist εκλεπτυσμένου αισθησιασμού σε outfits που εκ πρώτης όψεως μοιάζουν συμβατικά. Θες, παραδείγματος χάριν, να βάλεις ένα παντελόνι-καμπάνα που έχεις εδώ και καιρό στην γκαρνταρόμπα σου;

Mην επιλέξεις να το συνδυάσεις με ένα lingerie top, με ένα T-shirt ή με ένα πουκάμισο, αλλά με ένα crop top και αμέσως θα εκπέμπεις cool vibes και θα είσαι το απόλυτο urban girl και την επόμενη σεζόν.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις 10 πολύ κομψά crop tops για να ακολουθήσεις το αγαπημένο σου top trend χωρίς να κάνεις εκπτώσεις στο στυλ σου. Έναν Οδηγό Αγοράς χρειάζεσαι σαν και αυτόν και είσαι έτοιμη να φορέσεις τα πιο fashionable, κοντά μπλουζάκια της χρονιάς. Καλά ψώνια!
Δες επίσης: Crop Τop & Jean: Ο πιο κλασικός, καλοκαιρινός συνδυασμός ρούχων φέτος αναβαθμίζεται