Οδηγός Αγοράς: 10 denim κομμάτια που μπορείς να αποκτήσεις τώρα και να φοράς και το φθινόπωρο

Διονυσία Καλαποθαράκου
Οδηγός Αγοράς: 10 denim κομμάτια που μπορείς να αποκτήσεις τώρα και να φοράς και το φθινόπωρο

Παντελόνια, jackets και πουκάμισα που μπορούν να σου φανούν χρήσιμα τον Αύγουστο αλλά και τον Σεπτέμβριο, περιμένουν να τα ανακαλύψεις.

Yπάρχουν τα ρούχα που φοράμε ανά εποχή και υπάρχουν και τα all season κομμάτια που δεν λείπουν ποτέ από την γκαρνταρόμπα μας. Τα denim, είτε μιλάμε για jackets είτε για παντελόνια είτε για πουκάμισα και tops, ανήκουν στη δεύτερη κατηγορία και καταλαμβάνουν τις μπροστινές «θέσεις» της ντουλάπας μας στους 40 και στους 15 βαθμούς Κελσίου.

Σε μαύρες, cream και φυσικά μπλε αποχρώσεις, στην παρακάτω gallery Θα βρεις jean κομμάτια που μπορείς να φορέσεις με T-Shirt, crop top, lingerie dress, με φούτερ και πουλόβερ (όταν έρθει εκείνη η ώρα σε αρκετούς μήνες από τώρα) και να είσαι το casual chic σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητάς σου.

Όλα τα κομμάτια που θα βρεις στον Οδηγό Αγοράς μας τα φοράς ακόμα και με το μαγιό σου. Φόρεσε ένα σοφιστικέ ολόσωμo ως κορμάκι μέσα από το denim παντελόνι σου ή άφησε ανοιχτό το jean πουκάμισό σου πάνω από το bikini σου, συνδύασέ το με το αγαπημένο σου ζευγάρι Birkenstock, μία υφασμάτινη shopper bag (αντί για τις συμβατικές, ψάθινες τσάντες παραλίας) και εντυπωσίασε με το «ψαγμένο» beachwear σου.

Διάλεξε τώρα το denim ρούχο που ταιριάζει στο στυλ και στον σωματότυπό σου και κάνε μία «επένδυση» που θα ολοκληρώσει όλα σου τα looks αυτόν τον μήνα, τον επόμενο αλλά και το μήνα μετά από αυτόν. Ας κάνουμε shopping με το βλέμμα στραμμένο στα all season clothes που αγαπάμε!
Δες επίσης: Waterbags: Οι πιο artistic τσάντες θαλάσσης κρύβουν πίσω από τα σχέδιά τους έναν καλό σκοπό