Αυτή η λεπτομέρεια στις τιράντες θα κάνει πιο girly τις εμφανίσεις σου

Μαρία Ροδίτη
Αυτή η λεπτομέρεια στις τιράντες θα κάνει πιο girly τις εμφανίσεις σου

Tiny tie ή shoulder tie straps λέμε και βγάζουμε προς τα έξω την πιο κοριτσίστικη πλευρά του εαυτού μας…

Τη χρονιά που διανύουμε δεν τη λες και εύκολη. Η πανδημία του κορονοϊού βρίσκεται σε εξέλιξη με εμάς να έχουμε μπει σε μια νέα κανονικότητα και πολλούς τομείς της καθημερινής ζωής να έχουν επηρεαστεί σε σημαντικό βαθμό. Από αυτό δε θα μπορούσε να μείνει εκτός η μόδα, η οποία βίωσε δύσκολες στιγμές, όμως δεν το έβαλε κάτω.

Γι’ αυτό, άλλωστε, από τις αρχές του καλοκαιριού είδαμε αρκετά νέα και old-school fashion trends στην ανανεωμένη εκδοχή τους να κάνουν αισθητή την παρουσία τους και να μας προκαλούν να τα δοκιμάσουμε στη μετά Covid-19 εποχή. Square toe sandals, mules, puff-sleeves και tie-dye effect είναι μόνο μερικές από τις hot τάσεις που όλες πρέπει να έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας αυτήν τη στιγμή.

Υπάρχουν, όμως, και τα microtrends που εμφανίζονται κάπου ανάμεσα στις μεγάλες τάσεις για να μας βάλουν στο τρυπάκι να τα δοκιμάσουμε και «παίξουμε» ακόμα περισσότερο με το στυλ μας. Ένα microtrend αυτού του καλοκαιριού είναι και τα tiny tie ή αλλιώς shoulder tie straps. Αναφερόμαστε, φυσικά, στις τιράντες που δεν είναι σταθερές, αλλά έχουν δύο κορδόνια (λεπτά ή πιο παχιά), τα οποία εσύ δένεις όσο σφιχτά θέλεις φτιάχνοντας έναν girly φιόγκο στον ώμο σου και βγάζοντας προς τα έξω την πιο κοριτσίστικη πλευρά του εαυτού σου.

https://www.instagram.com/p/CDJ5vlBBP8K

Τα shoulder tie straps θα βρεις στην εκδοχή του top, του φορέματος, του playsuit, της ολόσωμης φόρμας, αλλά και του μαγιό και έχεις την επιλογή να δένεις είτε σε κόμπο τις τιράντες αφήνοντάς τες να «χαϊδεύουν» απαλά τους ώμους σου, είτε να τις δένεις φιόγκο για ένα πιο cute αποτέλεσμα.

https://www.instagram.com/p/CBYIPZblG6K

Cover photo: @amberfillerup

Διάβασε ακόμα: Midriff flossing: Το sexy twist που θα κάνει πιο ενδιαφέροντα τα σύνολά σου