Midriff flossing: Το sexy twist που θα κάνει πιο ενδιαφέροντα τα σύνολά σου

Μαρία Ροδίτη
Midriff flossing: Το sexy twist που θα κάνει πιο ενδιαφέροντα τα σύνολά σου

Μια νέα λεπτομέρεια έρχεται να αναβαθμίσει τις φούστες και τα φορέματα του καλοκαιριού…

Midriff flossing… Έτσι ονομάζεται το νέο trend που παρουσίασαν πολλοί Οίκοι Μόδας στις συλλογές τους για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020 -ανάμεσά τους Christopher Esber και Supriya Lele- εμπλουτίζοντας με έναν sexy και θηλυκό τρόπο τα φορέματα και τις φούστες που λάνσαραν στο runway. Ο νέος αυτός όρος στο fashion λεξικό αφορά ένα λεπτό κορδόνι- θυμίζει κάπως τα κορδόνια από τα bikini τριγωνάκια-, το οποίο ξεπροβάλλει αισθησιακά από τη φούστα ή το φόρεμα και «αγκαλιάζει» τη μέση και την κοιλιά, συνήθως σε σχήμα χιαστί.

Σκέψου το σαν ένα στοιχείο ανάμεσα σε cut-out λεπτομέρεια και ζώνη, που μπορεί άνετα να φορεθεί σαν παρεό (στην εκδοχή της φούστας) με το μαγιό σου στην παραλία μέχρι και στη βραδινή έξοδο για ποτό.

Ήδη το midriff flossing έχει αγαπηθεί και φορεθεί από τα fashion it girls, όπως Hailey Bieber, Emily Ratajkowski και Zendaya, ενώ από τώρα γνωρίζουμε ότι θα μας απασχολήσει πολύ και το καλοκαίρι του 2021. Κι αυτό, γιατί ήδη ο Simon Porte Jacquemus συμπεριέλαβε αυτό το trend στη νέα συλλογή για τη σεζόν Spring/Summer 2021, την οποία και παρουσίασε πρόσφατα στη γαλλική εξοχή.

Αν, λοιπόν, έψαχνες τι λείπει από τη βαλίτσα των διακοπών σου, τώρα ξέρεις ότι αυτό είναι το midriff flossing. Μια φούστα ή ένα φόρεμα με αυτήν τη λεπτομέρεια- όπως θα δεις και στην παρακάτω gallery, συνδυασμένα απλά με τα flip flops σου, είναι η τέλεια πρωινή, απογευματινή ή βραδινή λύση για να κάνεις ξέγνοιαστες και στυλάτες διακοπές.

Διάβασε ακόμα: 5+1 τρόποι να φορέσεις neon αποχρώσεις χωρίς να δείχνεις υπερβολική