Color trend alert! 7 χρώματα που θα βλέπεις παντού το φθινόπωρο

Μαρία Ροδίτη
Color trend alert! 7 χρώματα που θα βλέπεις παντού το φθινόπωρο

Οι χρωματικές τάσεις της ερχόμενης σεζόν μέσα από τα «μάτια» των μεγάλων Οίκων Μόδας.

Αν πάτησες για να ανοίξεις το συγκεκριμένο άρθρο και να μάθεις ποια είναι τα χρώματα που θα κυριαρχήσουν το ερχόμενο φθινόπωρο, τότε είσαι -χωρίς αμφιβολία- trend lover. Σίγουρα, μπορεί ακόμα να μην έχεις δοκιμάσει όλες τις τάσεις του φετινού καλοκαιριού ή να μην τις έχεις χορτάσει- και έχεις όλο το χρόνο να τις απολαύσεις- αλλά σιγά σιγά είναι καιρός να μάθεις τι θα κυριαρχήσει στη fashion σκηνή από τον Σεπτέμβριο και μετά, σύμφωνα με τους μεγάλους Οίκους Μόδας.

Μην ξεχνάς ότι οι εκπτώσεις συνεχίζονται και είναι μια καλή ευκαιρία να βρεις κομμάτια που θα σου φανούν πολύ χρήσιμα το φθινόπωρο, αλλά παράλληλα θα είναι σε χρώματα που θα αποτελούν τις μεγαλύτερες τάσεις της μόδας. Όπως θα ανακαλύψεις και στην παρακάτω gallery, τα color trends του φετινού φθινοπώρου χαρακτηρίζονται από ποικιλία.

Χρώματα κλασικά και φθινοπωρινά που βλέπουμε σχεδόν κάθε σεζόν, χρώματα που άρχισαν δειλά-δειλά να εμφανίζονται φέτος το καλοκαίρι και συνεχίζουν στην πιο «ζεστή» τους εκδοχή, αλλά και αποχρώσεις που θα σε εκπλήξουν ευχάριστα βρίσκονται ανάμεσα στα color trends του φθινοπώρου που έρχεται σε λίγες ημέρες (ημερολογιακά τουλάχιστον).

Αν σου αρέσει να κινείσαι σε safe χρωματικούς δρόμους, δεν έχεις παρά να επιλέξεις το μαύρο χρώμα, που προτείνει ο Οίκος Valentino, ενώ αν θέλεις να κάνεις statement με την εμφάνισή σου, μπορείς να επιλέξεις το φλογερό κόκκινο, που αγάπησε φέτος ο Οίκος Givenchy. Αν πάλι είσαι ανοιχτή σε νέες τάσεις και σου αρέσει να δοκιμάζεις, το olive green και το caramel θα ικανοποιήσουν σίγουρα το τολμηρό αυτό στοιχείο του χαρακτήρα σου! Κάνε scroll, λοιπόν, δες τι «θα παίξει» στα color trends του φθινοπώρου και πρόσθεσε στην γκαρνταρόμπα σου τα χρώματα που δεν έχουν κατακτήσει ακόμη μια θέση σε αυτήν.

Διάβασε ακόμα: 10 summer trends εμπνευσμένα από fashion icons περασμένων δεκαετιών