F/W 2020-21: Αυτά τα jewelry trends θα μας απασχολήσουν την ερχόμενη σεζόν

Μαρία Ροδίτη
F/W 2020-21: Αυτά τα jewelry trends θα μας απασχολήσουν την ερχόμενη σεζόν

… σύμφωνα με τους μεγαλύτερους Οίκους Μόδας.

Μπορεί ο Αύγουστος να είναι ακόμα εδώ και εμείς να έχουμε «ριζώσει» στα καλοκαιρινά trends, όμως στο fashion department των μιντιακών γραφείων γίνεται ήδη πολλή κουβέντα για τις νέες τάσεις που θα μας απασχολήσουν τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2020-21.

Ευτυχώς, οι προηγούμενες Εβδομάδες Μόδας, που πρόλαβαν να πραγματοποιηθούν πριν ξεσπάσει ο κορονοϊός, μας έχουν δώσει αρκετό feedback, ώστε να γνωρίζουμε ποια θα είναι τα jewelry trends που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας σε λίγους μήνες από τώρα και θα μας κάνουν λίγο πιο χαρούμενες από ό,τι είμαστε τώρα.

Γιατί όπως λέει και ένα ρητό «you can’t buy happiness, but you can buy jewelry and that’s kind of the same» (aka δεν μπορείς να αγοράσεις τη χαρά, μπορείς όμως να αγοράσεις κοσμήματα και είναι το ίδιο). Και εμείς αυτήν τη χαρά θέλουμε να νιώσεις όταν θα πας να αγοράσεις ένα νέο κόσμημα μέσα στους επόμενους μήνες. Πρέπει, όμως, πρωτίστως να γνωρίζεις όλα τα νέα jewelry trends- θα τα βρεις στην παρακάτω gallery- για να είσαι εντελώς «μέσα στο θέμα» της σεζόν.

Και οι τάσεις στα κοσμήματα για το φθινόπωρο του 2020 και τον χειμώνα του 2021 κρύβουν μεγάλες αντιθέσεις. Από 80’s, oversized σκουλαρίκια και μενταγιόν με charms για σένα που θέλεις να αισθανθούν οι γύρω σου τη δυναμική σου παρουσία, μέχρι λεπτεπίλεπτες ζώνες από αλυσίδα για σένα που θέλεις να ξεχωρίσεις με τη φινέτσα και την αισθητική σου, αλλά δεν επιθυμείς να γίνεις «talk of the town». Όποιο κι αν είναι το στυλ που σε χαρακτηρίζει, τα κοσμήματα που θα συναντάς παντού μπροστά σου την επόμενη σεζόν έχουν έναν στόχο: να σε συναρπάσουν και να ολοκληρώσουν κάθε look σου με τον πιο κομψό και updated τρόπο.

Διάβασε ακόμα: Γιατί ένα φόρεμα με φράουλες γίνεται ξαφνικά τόσο διάσημο;