Τυπωμένο φιλί

Τυπωμένο φιλί

Το καινούριο σου σέξι νέον μαγιό.

Όπως έχουμε ξαναπεί, πρέπει να σταματήσετε να υποτιμάτε να ολόσωμα μαγιό. Όχι, δεν είναι για γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας, ούτε θα σας κλέψουν πόντους από την σεξουαλικότητα σας. Αντιθέτως, τα ολόσωμα μαγιό φέτος έχουν τόσα κοψίματα και τόσο σέξι σχέδια που θεωρούνται ότι αγκαλιάζουν και αναδεικνύουν την σιλουέτα σας καλύτερα και από τα πολυφορεμένα μπικίνι.

Μην διστάζετε να διαλέξετε ένα ολόσωμο μαγιό με έντονα prints, θα σας τονίσουν περισσότερο από ένα μουντό μονόχρωμο μαγιό. Επίσης μπορείτε να συνδυάσετε διάφορα καλοκαιρινά trends μαζί, όπως τα φλοράλ και τα digital print ή κάποιο μαγιό με δαντελένιες ή see-through λεπτομέρειες. Το καλό με αυτά τα μαγιό είναι ότι δείχνουν πολλά στο αντρικό μάτι αλλά ταυτόχρονα αφήνουν και πολλά στην φαντασία.

Διαλέξτε το υπέροχο ολόσωμο μαγιό της Miss Sixty -που θα βρείτε στο online shop του Yoox- με τις νέον λεπτομέρειες, άλλο ένα super trend για φέτος. Διαλέξτε ένα ζευγάρι νέον σαγιονάρες για την παραλία και αρκετά διάφανα κοκάλινα βραχιόλια και θα είσαι σωστή fashionista.