Boxer Briefs: Η τάση στα εσώρουχα που «γέννησε» η καραντίνα, ήρθε για να μείνει

Διονυσία Καλαποθαράκου
Boxer Briefs: Η τάση στα εσώρουχα που «γέννησε» η καραντίνα, ήρθε για να μείνει

Υπάρχει κάτι το sexy σε αυτά τα ανδρικά μποξεράκια... αν δεις λίγο πέρα από το προφανές.

To hashtag #mycalvins μετράει πάνω από 830.000 αναρτήσεις στο Instagram και ξεκίνησε πριν από κάποια χρόνια ως μέρος της διαφημιστικής εκστρατείας του Calvin Klein. Αν πατήσεις πάνω του θα δεις χιλιάδες αγόρια και κορίτσια να ποζάρουν με τα βαμβακερά εσώρουχα τους, μόνο με αυτά ή δείχνοντας κάποια σημεία τους. Η εικόνα τoυ #lingeriegram δεν σου είναι άγνωστη στα social media όμως, είτε είσαι fan του αμερικάνικου Οίκου Μόδας, είτε όχι.

Από την υποψία (ή και όχι μόνο) των δαντελένιων μπραλέ και σλιπ, στη διάρκεια της καραντίνας περάσαμε σε πιο comfy επιλογές εσωρούχων. Αρχικά γιατί περνούσαμε πολλές ώρες μέσα στο σπίτι με loose ρούχα και σε δεύτερο επίπεδο γιατί τα boxer briefs (τα βαμβακερά, «ανδρικά» μποξεράκια) είναι πολύ φωτογενή και sexy με κάποιον twisted τρόπο.

Όπως θα δεις και στην παρακάτω gallery, τα πιο στυλάτα κορίτσια του Instagram συνδυάζουν άνεση, manish attitude και θηλυκά κομμάτια, σε ένα. Πώς το πετυχαίνουν αυτό; Φορώντας το βαμβακερό μποξεράκι τους και από πάνω ένα ανδρικό πουκάμισο, ένα πλεκτό top ή ένα T-Shirt δεμένο με διακριτικό τρόπο.

Αν σου φαίνεται υπερβολικό το συγκεκριμένο lingerie trend μπορείς να υιοθετήσεις την τάση φορώντας ένα πιο στενό, βαμβακερό boxer το οποίο θα φαίνεται ελάχιστα μέσα από το παντελόνι σου. Το λάστιχό του θα κάνει πιο fashionable και ενδιαφέρον το casual loοκ σου. Και επείδή οι μέρες του #μενουμεσπιτι δεν ξέρουμε πόσο κοντά είναι και πάλι (το απευχόμαστε αλλά είμαστε και προνοητικές ταυτόχρονα) καλό είναι να εντοπίζουμε από τώρα την επόμενη indoor τάση που θα ποστάρουμε στο Instagram.
Δες επίσης: Autumn Staples: Αγόρασε τώρα 7 ρούχα που θα σου φανούν πολύ χρήσιμα την επόμενη σεζόν