Δέκα μονοχρωματικά σύνολα που θα κάνουν πιο κομψή τη μετάβασή σου στη νέα σεζόν

Διονυσία Καλαποθαράκου
Δέκα μονοχρωματικά σύνολα που θα κάνουν πιο κομψή τη μετάβασή σου στη νέα σεζόν

Tα πιο σοφιστικέ, one-color, looks για να υποδεχθείς το φθινόπωρο.

Οι fashion connoisseurs υποστηρίζουν πως με πέντε βασικά χρώματα (μπεζ, μαύρο, λευκό, μπλε και κόκκινο), μπορείς να έχεις μία ολοκληρωμένη, και δομημένη με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι πάντα επίκαιρη κομψή, γκαρνταρόμπα. Τα printed σύνολα που λατρεύει η διευθύντρια της αμερικάνικης Vogue, Anna Wintour, είναι fashionable αλλά πρέπει να τα εναλλάσσεις συνέχεια για να μην φαίνεται ότι φοράς τα ίδια.

Με τα μονόχρωμα ρούχα όμως τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά και συνδυάζοντας τα αγαπημένα σου κομμάτια με αντίστοιχα fashion items, της ίδια πάντα απόχρωσης, είσαι chic κάθε ώρα της ημέρας, σε κάθε περίσταση.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις δέκα total μονοχρωματικά σύνολα σε διάφορες αποχρώσεις που μπορείς να εντάξεις τώρα στην γκαρνταρόμπα σου για να είσαι πάντα κομψή και φινετσάτη με τον minimum αριθμό ρούχων που χρειάζεται να έχεις.

Επένδυσε σε fashion items διαχρονικά αλλά τσέκαρε και τα πιο «ποθητά» κομμάτια κάθε σεζόν. Το μόνο που πρέπει να φροντίσεις για να έχουν πάντα μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου είναι αυτά να είναι μονόχρωμα. Απλό; Απλούστατο!
Δες επίσης: Back-to-work: 10 ρούχα και αξεσουάρ που θα κάνουν την επιστροφή σου στη δουλειά πιο στυλάτη