Η δεύτερη ημέρα στο Φεστιβάλ Βενετίας έχει ένα πολύ κομψό κόκκινο χαλί

Διονυσία Καλαποθαράκου
Η δεύτερη ημέρα στο Φεστιβάλ Βενετίας έχει ένα πολύ κομψό κόκκινο χαλί

.... το οποίο αξίζει να δεις αναλυτικά.

To Φεστιβάλ Βενετίας συνεχίζεται, κρατώντας χαμηλούς τόνους αλλά υψηλά τον πήχη της αισθητικής. Το Ιταλικό Vanity Fair κάνει exclusive dinner, o Αlmodovar παρουσίασε την μικρή μήκους ταινία του η «Ανθρώπινη Φωνή», το film «Amants» (Lovers) κάνει πρεμιέρα και η Πρόεδρος του Venice Film Festival, Cate Blanchett, ποζάρει στην πρεμιέρα του με ένα συγκλονιστικά κομψό σύνολο Alexander McQueen.

Η «κανονικότητα» φαίνεται να επανέρχεται στο κόκκινο χαλί, οι αποστάσεις να τηρούνται, τα μέτρα ασφάλειας να μην χαλαρώνουν και η πανδημία να θέτει τους νέους κανόνες όχι μόνο στη ζωή μας, αλλά και σε όλες τις A-list οργανώσεις. Στην παρακάτω gallery θα βρεις τις εμφανίσεις από τη δεύτερη ημέρα της κινηματογραφικής οργάνωσης μαζί με τους Οίκους που επέλεξαν ηθοποιοί και μοντέλα.

Mέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου που ολοκληρώνεται και θα δοθεί ο «Χρυσός Λέοντας», το κορυφαίο βραβείο του φεστιβάλ, περιμένουμε από όλες τις Ευρωπαίες stars (ή από αυτές που ζουν και εργάζονται στην Ευρώπη) εντυπωσιακά looks, που θα μας κάνουν να θυμηθούμε τις ένδοξες ημέρες των red carpet events.
Δες επίσης: Δέκα μονοχρωματικά σύνολα που θα κάνουν πιο κομψή τη μετάβασή σου στη νέα σεζόν