Γιατί ένα φαρδύ, άσπρο πουκάμισο είναι το μοναδικό κομμάτι που χρειάζεσαι για να είσαι κομψή...

Γιατί ένα φαρδύ, άσπρο πουκάμισο είναι το μοναδικό κομμάτι που χρειάζεσαι για να είσαι κομψή...

Όλες τις εποχές του χρόνου!

Δεν υπάρχει πρωταγωνίστρια σε ρομαντική κομεντί των 90s που να μην έχει φορέσει ένα φαρδύ άσπρο πουκάμισο (του καλού της συνήθως) και να μην έχει γυρίσει σκηνή με αυτό, εντός ή εκτός του κινηματογραφικού της σπιτιού. Από την Meg Ryan μέχρι την Julia Roberts και την Gwyneth Paltrow, όλες οι mega stars έχουν ντυθεί με αυτό το βασικό ρούχο της ανδρικής γκαρνταρόμπας που δείχνει αφόρητα sexy –και πολύ στυλάτο- πάνω σε όποια και αν το φορέσει.

Με ένα λευκό πουκάμισο, ένα mom jean και ένα ζευγάρι loafers ή sneakers, μπορείς να είσαι καλοντυμένη όλη την ημέρα και να δημιουργείς sophisticated looks χωρίς να καταβάλεις την παραμικρή προσπάθεια.

Από την άλλη, αυτό το άνετο κομμάτι δεν είναι ανάγκη να το φοράς μόνο με preppy ρούχα και αξεσουάρ. Στο πλαίσιο του «mix&match κινήματος» δείχνει πολύ cool και πάνω από sporty fashion items, όπως είναι ο συνδυασμός: ποδηλατικό κολάν και bustier.

Στην παρακάτω gallery θα δεις οκτώ σύνολα με πρωταγωνιστή το λευκό, loose shirt για να διαλέξεις τον πιο φρέσκο τρόπο -αλλά και χρόνο- που θα το φορέσεις το φετινό φθινόπωρο. Μία κλασική επιλογή που δείχνει πάντα επίκαιρη!
Δες επίσης: Η δεύτερη ημέρα στο Φεστιβάλ Βενετίας έχει ένα πολύ κομψό κόκκινο χαλί