H maxi φούστα είναι το πιο σοφιστικέ κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου και αυτόν τον Σεπτέμβριο

Διονυσία Καλαποθαράκου
H maxi φούστα είναι το πιο σοφιστικέ κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου και αυτόν τον Σεπτέμβριο

Δες δέκα τρόπους να τη φορέσεις για να είσαι αέρινη και στυλάτη.

Οι mini φούστες είναι sexy, οι midi είναι ultra stylish αλλά οι maxi θα είναι πάντα συνώνυμο της διαχρονικής κομψότητας και της θηλυκότητας. Ταιριάζουν σε όλους τους σωματότυπους και δημιουργούν eclectic outfits σε όλες τις ηλικίες.

Μη συνδέεις τις μακριές φούστες μόνο με τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις. Σίγουρα αν μιλάμε για κάποια σχέδια με πτυχώσεις σε φαρδιά γραμμή είναι πιο bohemian επιλογές και είναι λογικό να τις οραματίζεσαι μόνο με κοντά, μακραμέ μπλουζάκια και κορμάκια με έξω την πλάτη. Υπάρχουν όμως και maxi φούστες από πιο «βαριά» υλικά όπως βελούδο και ταφτάς που μπορείς να φορέσεις άνετα και το φθινόπωρο, αλλά και τον χειμώνα, με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους.

Με φούτερ, με T-Shirts, με μακρυμάνικα μπλουζάκια, με μακρύ πουκάμισο, με ασορτί τοπ και μακρύ πανωφόρι ή blazer. Μπορείς να την εντάξεις σε πολλά looks και να την κάνεις αναπόσπαστο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου και αυτήν την εποχή του χρόνου.

Εμείς σου προτείνουμε παρακάτω 10 super stylish σύνολα που έχουν σαν βασικό τους κομμάτι την maxi skirt και ταιριάζουν σε κοπέλες που αγαπούν όλα τα στυλ, το nerdy, το casual, το σοφιστικέ και πολλά άλλα. Διάλεξε ποιο σου ταιριάζει και υιοθέτησέ το αυτό το φθινόπωρο που το πρώτα πράγμα που μας ενδιαφέρει σε ό,τι αφορά τα looks μας είναι να συνδυάζουμε κομψότητα αλλά και άνεση.
Δες επίσης: Φεστιβάλ Βενετίας 2020: Tα red carpet looks που ξεχωρίσαμε από το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε