Οδηγός Αγοράς: 15 φθινοπωρινά φορέματα για να ξεκινήσουμε με στυλ τη νέα σεζόν

Διονυσία Καλαποθαράκου
Οδηγός Αγοράς: 15 φθινοπωρινά φορέματα για να ξεκινήσουμε με στυλ τη νέα σεζόν

Αρχίζει να πέφτει η θερμοκρασία, ας ψωνίσουμε λοιπόν!

Η πιο αγαπημένη καλοκαιρινή αγορά (αν δεν ανήκεις στην κατηγορία που η δική σου είναι τα μαγιό) είναι τα φορέματα. Και μάντεψε; Υπάρχει ταύτιση fashion item και σε ό,τι αφορά την «αγαπημένη φθινοπωρινή αγορά». Πάλι τα φορέματα είναι.
Για αυτό είναι και ο πρώτος δικός μας Οδηγός Αγοράς με ολοκαίνουργια κομμάτια, για τη νέα σεζόν. Γιατί ξέρουμε πως πάντα υπάρχει χώρος στην γκαρνταρόμπα μας για ένα καινούργιο φόρεμα, όλες τις εποχές του χρόνου.

Midi floral, ladylike μονόχρωμα κατάλληλα για το γραφείο, girly mini σε φαρδιά γραμμή που μπορείς να βάλεις τώρα με τα sneakers σου και τους επόμενους μήνες με τα biker boots σου, είναι μερικά από τα dress trend που θα επικρατήσουν τη σεζόν F/W 2020-2021 και εμείς βρήκαμε τα αντίστοιχα ρούχα μόνο για εσένα και στα παρουσιάζουμε στην παρακάτω gallery.

Διάλεξε ποιο από τα 15 φορέματα του δικού μας, φθινοπωρινού Fashion Guide ταιριάζει με τα υπόλοιπα κομμάτια της ντουλάπας σου και θα αναδείξει το autumn style σου και πρόσθεσέ το asap στη λίστα με τις αγορές σου για τον Σεπτέμβριο. Καλά ψώνια!
Δες επίσης: Πρέπει να δεις τις 10 πιο στυλάτες τηλεοπτικές σειρές της τελευταίας εικοσαετίας