Emmys 2020: Τι φόρεσαν οι stars στη μεγάλη βραδιά της τηλεόρασης

Διονυσία Καλαποθαράκου
Emmys 2020: Τι φόρεσαν οι stars στη μεγάλη βραδιά της τηλεόρασης

Το virtual red carpet σίγουρα δεν έχει την «αίγλη» του «κανονικού», αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν είδαμε εντυπωσιακά looks στη φετινή τελετή απονομής των Emmys.

To 2020 όλες οι A-List οργανώσεις πραγματοποιούνται διαδικτυακά και τα Emmy Awards δεν αποτελούν εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα. Εν μέσω πανδημία τα πιο σημαντικά τηλεοπτικά και κινηματογραφικά βραβεία της σεζόν (μετά τα Oscars φυσικά) έγιναν χθες virtual, αλλά αυτό δεν εμπόδισε πολλούς από τους παρουσιαστές και τους νικητές να δημιουργήσουν red carpet looks απλά για να συνδεθούν στο Zoom.

Aπό το σαλόνι του σπιτιού τους, classy δωμάτια ξενοδοχείων, ακόμα και από την πίσω αυλή τους (η Reese Witherspoon έπινε εκεί ένα ποτήρι σαμπάνια μέσα στο Louis Vuitton φόρεμά της) οι stars, που θα δεις αναλυτικά στην παρακάτω gallery, έδωσαν κάτι από την αίγλη και τη λάμψη τους ακόμα και αν δεν βρέθηκαν σε κοινό χώρο και δεν περπάτησαν μαζί στο ίδιο κόκκινο χαλί.

Η Zendaya κέρδισε τις εντυπώσεις (αλλά και τα βραβεία για το «Euphoria») με δύο looks, ένα δια χειρός Christopher John Rogers και ένα Giorgio Armani gown. H Tracee Ellis Ross αποκόμισε διθυραμβικές κριτικές για το χρυσό Alexandre Vauthier φόρεμά της και η Jennifer Aniston εμφανίστηκε με ένα vintage, μαύρο slip dress που έμοιαζε με το Versace που φορούσε στα Oscars το 2000 όταν συνόδευε τον Brad Pitt. Δες παρακάτω όλα τα λαμπερά σύνολα που ξεχωρίσαμε και ας υποδεχτούμε μαζί με αυτόν τον fashionable τρόπο τη νέα, virtual, εποχή των βραβείων.
Δες επίσης: Eπτά τάσεις στα εσώρουχα που μας έρχονται κατευθείαν από τα catwalks της σεζόν F/W 2020-21