Ένα νεοσύστατο fashion brand μας δείχνει τη «ρομαντικά σκοτεινή» πλευρά της μόδας

Διονυσία Καλαποθαράκου
Ένα νεοσύστατο fashion brand μας δείχνει τη «ρομαντικά σκοτεινή» πλευρά της μόδας

To «Α piece of me» είναι ένα ελληνικό label που μας παρουσιάζει τη νέα του collection για τη σεζόν F/W 2020-21. Το όνομα αυτής; «Dark Romance» και τα ρούχα της λυρικά, δυναμικά αλλά και άκρως θηλυκά!

5Y0A3127.jpg
5Y0A3743.jpg
5Y0A3549.jpg

To ελληνικό fashion brand «Α piece of me» μπορεί να έχει μόνο λίγους μήνες ζωής –παρουσίασε την πρώτη του συλλογή το καλοκαίρι του 2019 εν μέσω πανδημίας- αλλά διεκδικεί ήδη «ένα κομμάτι» όχι από εμάς… αλλά σίγουρα από την προσοχή μας. Η ιδέα πίσω από τη δημιουργία του υπάρχει εδώ και τέσσερα χρόνια, αλλά σαν project ολοκληρώθηκε τώρα και πάρα τη «δύσκολη εκκίνηση» έχει ήδη κερδίσει την αγάπη ενός μεγάλου μέρους του κοινού.

Η συλλογή label του για τη σεζόν F/W 2020-2021 ονομάζεται «Dark Romance» και θα δανειστούμε τους στίχους από το –σχεδόν- ομώνυμο τραγούδι της Lady Gaga, το «Bad Romance» και να στην περιγράψουμε: «You know that I want you and you know that I need…». Αυτή η σειρά ρούχων ξέρει «τι χρειαζόμαστε και βρίσκει τον τρόπο να μας τα προσφέρει».

Slim fit δερμάτινα παντελόνια με ασορτί crop jackets, μπροκάρ νεορομαντικά φορέματα με balloon μανίκια, αέρινα kimonos σε boho ύφος και comfy sets, ντύνουν με στυλ όλες τις ώρες της ημέρας μας. Ribbed φορέματα με ψηλό λαιμό απαντούν «ολόσωστα» στο ερώτημα «τι φοράνε σήμερα στο γραφείο» και loose τουνίκ μας δείχνουν ποιο είναι φέτος το key item της σεζόν.

Μία collection γεμάτη αντιφατικά στοιχεία, ακριβώς όπως είναι και το ίδιο της το όνομα ο «σκοτεινός ρομαντισμός», προσφέρει μία ολοκληρωμένη και πολύ ισορροπημένη πρόταση για τα all day, cool, φθινοπωρινά μας σύνολα. Και αυτό είναι από μόνο του επιτυχία για κάθε newcomer στον χώρο της μόδας.




Δες επίσης: H Jennifer Aniston και τα Dior φορέματα έχουν μία «ιστορία αγάπης» που μας γυρίζει 20 χρόνια πίσω