Αυτό το dress trend θα κάνει λίγο πιο «δυναμικό» το φετινό φθινόπωρο

Μαρία Ροδίτη
Αυτό το dress trend θα κάνει λίγο πιο «δυναμικό» το φετινό φθινόπωρο

Και πολύ πιο θηλυκή και κομψή τη δική σου εικόνα!

Πόσες φορές δε σου έχει συμβεί να έχεις πάει κανονικά στη δουλειά σου το πρωί και μέσα στη μέρα να λαμβάνεις μήνυμα από τις κολλητές σου για ένα after work drink ή για ένα dinner στο αγαπημένο σας εστιατόριο; Και εκεί ακριβώς είναι που σκέφτεσαι να απαντήσεις αμέσως «ναι» γιατί θέλεις πολύ να κάνετε κους-κους, αλλά με μια δεύτερη σκέψη… ίσως και να μην είσαι κατάλληλα ντυμένη.

Τι θέλουμε να σου πούμε με αυτό; Ότι καλό είναι στην καθημερινότητά σου να επιλέγεις σύνολα, τα οποία να μπορούν να ανταποκριθούν σε πολλές περιστάσεις από το πρωί ως το βράδυ. Ρούχα, που να είναι κατάλληλα για το γραφείο, για έναν καφέ μετά τη δουλειά ή ακόμα και για ένα πιο επίσημο δείπνο.

Κι αν αναρωτιέσαι ποιο ρούχο μπορεί να συνδυάζει μαζί όλα αυτά τα στοιχεία, θα σου λύσουμε τη σπαζοκεφαλιά. Το δερμάτινο φόρεμα είναι αυτό το item, που δε θα σε απογοητεύσει ποτέ και δε θα σε αφήσει στυλιστικά εκτεθειμένη καμία ώρα της ημέρας. Όπως θα δεις και στην παρακάτω gallery, ένα leather dress μπορεί να είναι rock, αποφασιστικά sexy, αλλά και να βγάλει προς τα έξω την πιο θηλυκή πλευρά του εαυτού σου.

Κι αν νομίζεις ότι η μόνη εκδοχή του είναι το μαύρο χρώμα, κάνεις λάθος. Αυτό το φθινόπωρο το δερμάτινο φόρεμα φοριέται σε γήινες, καφέ και μπεζ αποχρώσεις, αλλά και μπορντό ή olive green. Επίλεξε, λοιπόν, το χρώμα και το στυλ (shirt dress εκδοχή, αμάνικο, off-shoulder, trench-style) που σε αντιπροσωπεύει και υιοθέτησε ευθύς αμέσως το απόλυτο dress trend του φθινοπώρου και του χειμώνα που έρχεται. Είτε το συνδυάσεις με knee-high boots, είτε με μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο, είτε με τα sneakers σου, η εικόνα θα είναι η ίδια: άκρως γοητευτική και δυναμική.

Διάβασε ακόμα: Αυτό το κομψό αξεσουάρ φορούν τους φθινοπωρινούς μήνες οι Hollywood stars