Αυτό το φθινοπωρινό color trend ταιριάζει πραγματικά σε όλες

Μαρία Ροδίτη
Αυτό το φθινοπωρινό color trend ταιριάζει πραγματικά σε όλες

Και μπορεί να σου χαρίσει άπειρους στυλιστικούς συνδυασμούς.

Βάζουμε στοίχημα ότι μόλις διάβασες τον τίτλο του άρθρου θα είπες από μέσα σου «μα καλά, πάλι για το μαύρο ή το μπεζ θα μας μιλήσουν;». Ωστόσο, πάτησες το κλικ για να σου φύγει η περιέργεια και να λύσεις το μυστήριο γύρω από το color trend που θα αναλύσουμε στο συγκεκριμένο θέμα.

Το χρώμα, λοιπόν, που είναι must φέτος το φθινόπωρο και ταιριάζει πραγματικά σε όλες μας είναι ένα: το βουργουνδί. Αναφερόμαστε σε αυτήν την καφέ-κοκκινωπή απόχρωση που συνδέεται με το ομώνυμο κρασί της Βουργουνδίας, περιοχής της Γαλλίας, που και αυτή πήρε το όνομά της από τους Βουργουνδούς, μια αρχαία γερμανική φυλή.

Με τη θερμοκρασία να έχει ήδη πέσει και το πραγματικό φθινόπωρο να είναι προ των πυλών, όλες θα αρχίσουμε να αναζητάμε πιο σκούρες αποχρώσεις, που θα ταιριάζουν με το μουντό σκηνικό του καιρού και -κάποιες φορές- με τη διάθεσή μας. Το βουργουνδί, λοιπόν, είναι η απόχρωση που κολακεύει όλες, από πολύ ανοιχτές ξανθές, καστανόξανθες, κοκκινομάλλες μέχρι και μελαχρινές, ενώ συνδυάζεται κυριολεκτικά με τα πάντα.

Όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, το βουργουνδί σετάρεται με όλη τη χρωματική παλέτα. Μπορείς να το συνδυάσεις με neutral αποχρώσεις και να το αφήσεις να «κλέψει» την παράσταση ή να το κάνεις μέρος ενός color blocking συνδυασμού κάνοντας fashion statement σε κάθε εμφάνισή σου. Κάνε scroll, λοιπόν, και θα δεις ότι το βουργουνδί είναι ένα τόσο ευέλικτο χρώμα που μπορεί να πρωταγωνιστήσει σε όλα τα φθινοπωρινά looks σου! Δώσε του αυτήν την ευκαιρία, και δε θα χάσεις…

Cover photo: @emilisindlev

Διάβασε ακόμα: 10 looks για να είσαι κομψή και άνετη τις βροχερές μέρες του φθινοπώρου