Loose pants: Πώς θα φορέσεις φέτος αυτό το άνετο & κομψό στυλ παντελονιού;

Μαρία Ροδίτη
Loose pants: Πώς θα φορέσεις φέτος αυτό το άνετο & κομψό στυλ παντελονιού;

Σου δείχνουμε δέκα διαφορετικούς τρόπους για να αναδείξεις το αγαπημένο σου παντελόνι.

Κάποτε τα skinny παντελόνια κατείχαν πρωταρχική θέση στην γκαρνταρόμπα μιας γυναίκας που ήθελε να πηγαίνει με το «ρεύμα» της μόδας. Εδώ και μερικά χρόνια, ωστόσο, αρχίζουν να μειονεκτούν στον χάρτη των μεγαλύτερων fashion trends δίνοντας τη θέση τους σε πιο κομψά και -κυρίως- άνετα στυλ παντελονιών.

Ένα από αυτά είναι και τα baggy ή loose pants. Τα φαρδιά παντελόνια που έχουν «αέρα» πάνω μας και μέσα στα οποία νιώθουμε πολύ βολικά δεν πρέπει να λείπουν από καμία ενημερωμένη γκαρνταρόμπα αυτήν τη σεζόν. Είτε σε ψηλόμεση εκδοχή, είτε χαμηλοκάβαλα, τα baggy pants φοριούνται με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους.

Μπορείς να τα φορέσεις ως μέρος ενός κοστουμιού και να δημιουργήσεις το απόλυτο office chic look ή να τα συνδυάσεις με oversized πουλόβερ και μπότες με τρακτερωτή σόλα για casual εμφανίσεις.

Οι επιλογές σου δεν είναι μόνο αυτές, όμως. Στην παρακάτω gallery έχουμε βρει τα πιο κομψά και άνετα σύνολα που έχουμε κατά καιρούς δει στις street style εμφανίσεις των μητροπόλεων της μόδας και τα οποία θα σε εμπνεύσουν για τις καθημερινές εμφανίσεις σου! Κάνε, λοιπόν, scroll και ανακάλυψε την άνεση και τη χρηστικότητα που «κρύβουν» τα loose pants και μην αργήσεις να τα κάνεις «πρωταγωνιστή» της στυλιστικής καθημερινότητάς σου.

Διάβασε ακόμα: 8 νέοι τρόποι να φορέσεις με στυλ το μαύρο κολάν σου