Όταν ένα smartwatch αρκεί για να ανανεώσεις τη φυσική κατάσταση και το στυλ σου

Όταν ένα smartwatch αρκεί για να ανανεώσεις τη φυσική κατάσταση και το στυλ σου

Με την τεχνολογία να έχει εξελιχθεί σήμερα σε βαθμό που σου επιτρέπει να μπορείς να έχεις τον έλεγχο της καθημερινότητάς σου κοιτώντας απλώς τον καρπό του χεριού σου, έχεις κάθε λόγο να κάνεις στον εαυτό σου δώρο ένα smartwatch.

Είτε ανήκεις στη γενιά των Millennials, είτε σε εκείνη της Gen Z, το πιο πιθανό είναι πως δεν πηγαίνεις πουθενά χωρίς το κινητό σου. Στην περίπτωση όμως, που είσαι λίγο πιο «ψαγμένη» με την τεχνολογία, τότε μάλλον το «έξυπνο» ρολόι σου αποτελεί το gadget που δεν θέλεις να αποχωρίζεσαι στιγμή.

Με την τεχνολογία να έχει εξελιχθεί σήμερα σε βαθμό που σου επιτρέπει να μπορείς να έχεις τον έλεγχο της καθημερινότητάς σου κοιτώντας απλώς τον καρπό του χεριού σου, έχεις κάθε λόγο να κάνεις στον εαυτό σου δώρο ένα smartwatch. Το ποιο θα είναι το «έξυπνο» ρολόι που θα επιλέξεις, εξαρτάται από το γούστο σου. Ωστόσο, αν εκτός από το στυλ σε ενδιαφέρει επίσης η τεχνολογία, η αποτελεσματικότητα και η ποιότητα, τότε σου προτείνουμε να «τσεκάρεις» το Huawei Watch GT 2 Pro.

Το δοκιμάσαμε, το φορέσαμε, το τεστάραμε και μας «κέρδισε» πολύ εύκολα. Συνέχισε, λοιπόν, να διαβάζεις για να μάθεις το γιατί! Αν δεν πρόλαβες τις προπαραγγελίες πάντως, δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Διότι μέχρι τις 31 Οκτωβρίου μπορείς να το αποκτήσεις με μία καταπληκτική προσφορά και συγκριμένα, με δώρο τα Freebuds 3i. Δωράκι θα πάρεις, βέβαια, και με τα Huawei Watch Fit και Huawei Watch GT 2 White και συγκεκριμένα, τη ζυγαριά της Huawei, Body Fat Scale!

Για εμάς πάντως, τα παρακάτω features του Watch GT 2 Pro, είναι αρκετά για να κάνουν τη διαφορά και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται για μία ιδανική επιλογή για να συμπληρώσουμε τα tech gadgets μας και να είμαστε πανέτοιμες να αντιμετωπίσουμε την καθημερινότητά μας με ευκολία και άνεση.

Non stop μουσική, calls και GPS; Ω, ναι!

Το να ξεφορτίσει το smartwatch σου ακριβώς τη στιγμή που το χρειάζεσαι, εκτός από απίστευτα ενοχλητικό, μπορεί να σε βγάλει και εκτός προγράμματος, όπως ακριβώς συμβαίνει όταν ξεμένει από μπαταρία το κινητό σου. Όταν φορτίζεις το Watch GT 2 Pro όμως, ξέρεις ότι για τις επόμενες δύο εβδομάδες, δεν θα κυκλοφορείς με το άγχος της μπαταρίας. Για την ακρίβεια, θα είσαι σίγουρη ότι θα μπορείς να έχεις και να απολαμβάνεις 30 ώρες non stop GPS, 10 ώρες Bluetooth calling και 24 ώρες music playback, ενώ στα πλεονεκτήματά του περιλαμβάνεται και το γεγονός ότι είναι το πρώτο Huawei smartwatch που φορτίζεται ασύρματα -με τη φόρτιση να πραγματοποιείται τόσο γρήγορα που σε μόλις πέντε λεπτά εξασφαλίζει 10 ώρες λειτουργίας!

leitourgias

Όταν ένα ρολόι σε βοηθά να κοιμάσαι καλυτέρα και να ελέγχεις το άγχος

Αν ταλαιπωρείσαι από άγχος και αϋπνίες ή αισθάνεσαι συνεχώς κουρασμένη, τότε μάλλον ήρθε η ώρα να αρχίσεις να ελέγχεις και να παρακολουθείς λίγο περισσότερο την καθημερινότητα και τις συνήθειες σου. Είναι λογικό να αισθάνεσαι περισσότερο στρες την περίοδο που διανύουμε ή αν γενικά, το εβδομαδιαίο σου πρόγραμμα είναι αρκετά επιβαρυμμένο. Τι σχέση έχει, λοιπόν, το Huawei Watch GT 2 Pro με το αν κοιμάσαι καλά; Βλέπεις, εκτός από την εξαιρετική μπαταρία του, την ελκυστική του εμφάνιση και τον premium σχεδιασμό του, το συγκεκριμένο smartwatch σου επιτρέπει να παρακολουθείς τον ύπνο, τους καρδιακούς σου παλμούς, το άγχος και μεταξύ άλλων, τον κορεσμό οξυγόνου στο αίμα (SPO2). Ουσιαστικά, αποτελεί έναν πραγματικό «σύμμαχο» για την υγεία σου, ένα gadget που μπορεί να σε βοηθήσει να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να παρακολουθείς και να καταγράφεις τη φυσική σου κατάσταση 24 ώρες το 24ωρο!

24wrooo

Ένας προσωπικός προπονητής στο χέρι σου

Θέλεις να ξεκινήσεις γυμναστήριο, αλλά δεν αισθάνεσαι έτοιμη να κάνεις αυτή την περίοδο την αρχή; Γιατί να μην αρχίσεις να γυμνάζεσαι μόνη σου και να κάνεις κάθε μέρα ό,τι σου αρέσει και σε εξιτάρει; Με το Watch GT 2 Pro μπορείς να έχεις τον προσωπικό σου γυμναστή κυριολεκτικά στο χέρι σου, αφού σου προσφέρει επιλογές προπόνησης για περισσότερα από 100 προγράμματα άθλησης -συμπεριλαμβανομένων και επαγγελματικών σπορ! Το γεγονός δε ό,τι διαθέτει ενσωματωμένο GPS αλλά και 5ΑΤΜ αδιαβροχοποίηση, σίγουρα θα κάνει τη διαφορά στις outdoors προπονήσεις σου.

proponhseiss

Η απόλαυση του να χρησιμοποιείς την κάμερα του κινητού από το ρολόι σου

Για το τέλος αφήσαμε ένα χαρακτηριστικό του Watch GT 2 Pro που θα εκτιμήσεις, αν είσαι λάτρης των selfies και του Instagram γενικότερα. Τι θα έλεγες αν την επόμενη φορά που συναντούσες τις φίλες σου, χρησιμοποιούσες την κάμερα του smartphone σου… με ένα και μόνο άγγιγμα στην οθόνη του smartwatch σου; Εμείς πραγματικά ενθουσιαστήκαμε στην πρώτη δοκιμή. Το ίδιο και όταν μετατρέψαμε τα «έξυπνα» ρολόγια μας σε music players και δεχθήκαμε τις πρώτες μας τηλεφωνικές κλήσεις από αυτά. Για εμάς που ανήκουμε στους older Millennials, τόση τεχνολογία ήταν αρκετή για να μας κάνει να νιώσουμε ότι βρισκόμασταν ήδη στο μέλλον.

stomellonnn

Αν θέλεις, λοιπόν, να έχεις στο εξής καλύτερο έλεγχο της καθημερινότητάς σου και να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου, να θυμάσαι πως τα πάντα είναι στο χέρι σου. Έχεις κάθε λόγο να προμηθευτείς μέχρι το τέλος του μήνα τα «έξυπνα» ρολόγια της Huawei -από το Watch GT 2 Pro στο Watch Fit και το Watch GT 2 White- και μαζί με αυτά, να συμπληρώσεις τη συλλογή με τα tech gadgets σου!