Οδηγός Αγοράς: 10 φούτερ για να ξεκινήσεις με αθλητική διάθεση τη νέα εβδομάδα

Διονυσία Καλαποθαράκου
Οδηγός Αγοράς: 10 φούτερ για να ξεκινήσεις με αθλητική διάθεση τη νέα εβδομάδα

Αν σου αρέσουν τα hoodies πρέπει να νιώθεις πολύ τυχερή, τώρα είναι η εποχή τους!

Aπό την Kim Kardashian, μέχρι τη Jennifer Lopez, τη Selena Gomez μέχρι και τις πιο εκλεπτυσμένες Gwyneth Paltrow και Jennifer Aniston, δεν υπάρχει mega star στο Hollywood που να μην έχει ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία με φούτερ. Και δεν εννοούμε κατά τη διάρκεια κάποιου μαθήματος Pilates ή Pole Dancing (ναι, η JLo έκανε και από αυτό).

Tα hoodies, αλλά και τα απλά βαμβακερά ή φλις φούτερ χωρίς κουκούλα, είναι από τα είδη ρούχων που οι celebrities απολαμβάνουν να φοράνε στις off-duty εμφανίσεις τους και μάλιστα τα συνδυάζουν και με λιγότερο αθλητικά ρούχα, όπως δερμάτινα leggings, mini φούστες ακόμα και midi skirts σε σοφιστικέ άλφα γραμμή. Αυτό αποδεικνύει για ακόμα μία φορά την ευελιξία και την προσαρμοστικότητα αυτού του sporty item σε όλα τα στυλ και τις περιστάσεις.

Και αυτή η πολυχρηστικότητα είναι το βασικό στοιχείο που θέλουμε να έχουν τα ρούχα μας εν μέσω πανδημίας. Γι΄αυτό και σκοπεύουμε αυτό το φθινόπωρο να ανανεώσουμε τη συλλογή μας από μονόχρωμα φούτερ προσθέτοντας τουλάχιστον ένα νέο σχέδιο από τον Οδηγό Αγοράς που θα δεις αναλυτικά στην παρακάτω gallery. Φτιάξε μία γκαρνταρόμπα με star quality, cool αισθητική και άνετο χαρακτήρα με πρωταγωνιστή το πιο πρακτικό και αγαπημένο είδος μπλούζας… ξεκινώντας από σήμερα κιόλας! Καλά Ψώνια!
Δες επίσης: H «Camille» είναι η πραγματική fashionista στο «Emily in Paris» και μπορούμε να στο αποδείξουμε