Οδηγός Αγοράς: 10 lingerie που θα σε γεμίσουν αυτοπεποίθηση αυτόν τον χειμώνα

Διονυσία Καλαποθαράκου
Οδηγός Αγοράς: 10 lingerie που θα σε γεμίσουν αυτοπεποίθηση αυτόν τον χειμώνα

Boxers, σουτιέν και αέρινα νυχτικά, θα γεμίσουν τις νύχτες (αλλά και τις μέρες σου) με διακριτική πολυτέλεια και φινέτσα.

Mία περίοδος που προάγει την εσωτερικότητα (ό,τι και αν σημαίνει αυτό) και μας προτρέπει να περνάμε περισσότερο χρόνο στο «προστατευμένο» περιβάλλον του σπιτιού μας, δεν θα μπορούσε παρά να μας κάνει να θέλουμε να ανανεώσουμε τα εσώρουχα που έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας. Άνετα shapewear, sexy bralettes, ρομαντικά floral σουτιέν, retro ψηλόμεσα σλιπ και σατέν νυχτικά που αποπνέουν αισθησιασμό, βρίσκονται συγκεντρωμένα στον παρακάτω Οδηγό Αγοράς και υπόσχονται να απογειώσουν τις αισθήσεις σου -αλλά και την αυτοπεποίθησή σου- και αυτόν τον περίεργο χειμώνα που ετοιμαζόμαστε να υποδεχθούμε.

Πόνταρε σε κλασικές μονοχρωμίες -ναι, υπάρχει διαχρονικό design και στα εσώρουχα, όχι μόνο στα ρούχα και στα αξεσουάρ- όπως είναι το μαύρο, το γκρι, το λευκό, το μπεζ και το μπορντό και επίλεξε κομμάτια με βάση το πόσο καλή «στήριξη» και εφαρμογή προσφέρουν. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό από ένα είδος εσωρούχου που δεν «κάθεται καλά» στο σώμα σου, γι΄αυτό το νούμερο ένα κριτήριο πριν επιλέξεις το νέο σου lingerie πρέπει να είναι η άνεση που σου προσφέρει η γραμμή του. Διάλεξε μία από τις παρακάτω δέκα επιλογές μας και κάνε τώρα ένα δώρο, πολύ προσωπικό, στον εαυτό σου. Καλά ψώνια!
Δες επίσης: F/W 2020-21: Οι μεγαλύτεροι Οίκοι Μόδας μας δείχνουν τα στυλ φούστας που θα φοράμε φέτος