Οδηγός Αγοράς: 10 loose παντελόνια που μας κολακεύουν όλες

Διονυσία Καλαποθαράκου
Οδηγός Αγοράς: 10 loose παντελόνια που μας κολακεύουν όλες

Όποιος και αν είναι ο σωματότυπος και το στυλ σου, αυτά τα νέα παντελόνια πρέπει να τα τσεκάρεις.

Ας είμαστε ρεαλίστριες, με 882 κρούσματα την ημέρα, καμία από εμάς δεν είναι σε party mood. Καμία δεν θέλει να είναι όλη τη μέρα εκτός σπιτιού, να εναλλάσσει τοποθεσίες και γενικά να έχει την κοινωνική ζωή που είχε προ Covid-19. Kαι επειδή ακριβώς οι παρούσες συνθήκες κάνουν επιτακτική την ανάγκη για «εσωστρέφεια», τα ρούχα μας πρέπει να προσαρμοστούν σε αυτές. Να είναι άνετα, πρακτικά, να συνδυάζονται με τα πάντα και να μπορούμε να τα φοράμε εντός και εκτός σπιτιού. Ποια κομμάτια συνδυάζουν όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά; Μα φυσικά τα φαρδιά παντελόνια!

Γιατί ποια θέλει να ασφυκτιά μέσα σε skinny παντελόνια και leggings, όταν μπορεί να είναι στυλάτη με loose pants; Kαμία, ρητορική ήταν η ερώτηση. Το ακριβώς αντίθετο θέλουμε όλες, κομμάτια χαλαρά που αναδεικνύουν το στυλ μας, αποπνέουν δυναμισμό και είναι ό,τι πιο πρακτικό για τις φθινοπωρινές σου βόλτες. «Μία γυναίκα είναι πραγματικά κομψή όταν νιώθει άνετα μέσα σε αυτό που φοράει», αυτό το λέμε, το γράφουμε και το πιστεύουμε ακράδαντα, όχι μόνο τις περίεργες αυτές ημέρες της έξαρσης της πανδημίας, αλλά ολόκληρο τον χρόνο. Γι’ αυτό, όσες θυσίες και αν έχουμε κάνει όλες στο όνομα της μόδας, πάντα απολαμβάνουμε να επανεφευρίσκουμε νέους τρόπους για να φορέσουμε τα άνετα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας. Και τέτοια είναι ξεκάθαρα τα loose pants. Cropped ή μακριά, ψηλόμεσα ή χαμηλοκάβαλα, είναι ό,τι πιο cool και ταυτόχρονα στυλάτο μπορείς να φορέσεις για να είσαι chic από το πρωί μέχρι το βράδυ, στους περιπάτους στην πόλη, στην εργασία σου και στον καναπέ σου. Για να κάθεσαι με fashionable τρόπο στο σαλόνι σου βλέποντας Netflix, για να βγάζεις βόλτα τον σκύλο σου, για να απολαμβάνεις τον καφέ σου, για να περπατάς στα στενά του Ιστορικού Κέντρου αλλά και για να πηγαίνεις στο γραφείο, αν δεν είσαι σε καθεστώς τηλεργασίας.

Παρακάτω βρήκαμε για εσένα τα δέκα πιο κομψά και hot σχέδια της αγοράς για να προσθέσεις ένα ακόμα φαρδύ παντελόνι στην γκαρνταρόμπα σου (αν έχεις ήδη) ή για να κάνεις τώρα την αρχή ψωνίζοντας κάτι πραγματικά βολικό, χρήσιμο και ultra fashionable. Kαλά ψώνια!
Δες επίσης: Όλες θέλουμε να υιοθετήσουμε το oversized στυλ των αδερφών Olsen