Οδηγός Αγοράς: Όλες έχουμε μια φίλη Δήμητρα που αξίζει σήμερα ένα δώρο

Τσακιρίδου Χριστίνα
Οδηγός Αγοράς: Όλες έχουμε μια φίλη Δήμητρα που αξίζει σήμερα ένα δώρο

Βρήκαμε τα ωραιότερα ρούχα και αξεσουάρ που μπορείς να αγοράσεις.

Η 26η Οκτωβρίου είναι μια από τις μεγαλύτερες γιορτές στην Ελλάδα, αφού εκείνη την ημέρα γιορτάζουν πολλοί φίλοι και συγγενείς μας. Η σημερινή ημέρα είναι δικαιωματικά αφιερωμένη στη Δήμητρα, Μιμή, Ντέμη και φυσικά σε όλες τις υπόλοιπες εορτάζουσες. Είναι βέβαιο πως έχεις έστω και μία φίλη με αυτό το όνομα στην ατζέντα σου, οπότε πιθανόν να βρίσκεσαι ήδη σε αναζήτηση του ιδανικού δώρου.

Η αλήθεια είναι πως το πρώτο και βασικότερο κριτήριο για την επιλογή δώρου είναι το γενικότερο στυλ της εορτάζουσας. Πράγματι, άλλο δώρο θα χάριζες στη φίλη σου που έχει υιοθετήσει ένα πιο αθλητικό τρόπο ντυσίματος και άλλο σε εκείνη που λατρεύει να φορά εντυπωσιακά σκουλαρίκια, κολιέ και τσάντες.

Ωστόσο, μπορείς πάντα να κινηθείς εκ του ασφαλούς και να αγοράσεις λίγο πιο ουδέτερα ρούχα ή αξεσουάρ. Πόσο πρωτότυπα μπορούν να είναι όμως τα δώρα; Αν νιώθεις πως έχεις εξαντλήσει όλες τις πιθανές λύσεις από ρούχα μέχρι κοσμήματα, κι από λουλούδια μέχρι gadgets, σου έχουμε τη λύση.

Δες επίσης: H Intimissimi μέσα από την καμπάνια της δείχνει «πώς να είμαστε όμορφες με τον δικό μας τρόπο»

Στην gallery που ακολουθεί βρήκαμε και συγκεντρώσαμε τα 10 ωραιότερα items της αγοράς, που αξίζει να χαρίσεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα.