Βρήκαμε τα πρώτα ζακετάκια του φετινού φθινοπώρου για stylish εμφανίσεις

Τσακιρίδου Χριστίνα
Βρήκαμε τα πρώτα ζακετάκια του φετινού φθινοπώρου για stylish εμφανίσεις

Θα αναβαθμίσουν όλα τα looks σου.

Βρισκόμαστε ενδυματολογικά σε μια μεταβατική περίοδο αφού η καλοκαιρινή πολυχρωμία έχει ήδη αντικατασταθεί από τα πρώτα φθινοπωρινά ρούχα. Όσο λοιπόν η θερμοκρασία συνεχίζει να πέφτει, εμείς αναζητούμε τις ζακέτες και τα πανωφόρια που θα μας προστατεύσουν από το κρύο ενώ παράλληλα θα ολοκληρώσουν τις εμφανίσεις μας.

Κάπου εδώ έρχονται τα cardigans ή αλλιώς ελαφριές ζακέτες που αποτελούν πρόταση και κομμάτι-κλειδί της φθινοπωρινής μας γκαρνταρόμπας. Είναι κομψά, minimal και προσθέτουν cool χαρακτήρα στο ντύσιμό μας. Συνδυάζονται άψογα με όλα τα μονόχρωμα μπλουζάκια και φυσικά τα αγαπημένα μας τζιν παντελόνια, για να απογειώσουν τα καθημερινά μας outfit.

Επένδυσε σε ζακετάκια με έντονο χρώμα, ιδιαίτερα μανίκια και κεντήματα, για να δώσεις το κάτι παραπάνω ακόμη και στο πιο απλό, αδιάφορο σύνολο. Πολλές από τις αγαπημένες μας celebrities (Bella Hadid, Katie Holmes, Kaia Gerber, Chrissy Teigen) τα έχουν ήδη φορέσει, παραδίδοντας μαθήματα street style. Tο μόνο που χρειάζεται είναι να βρεις το κατάλληλο cardigan για εσένα και να τολμήσεις πρωτότυπους συνδυασμούς.

Στη gallery που ακολουθεί βρήκαμε και συγκεντρώσαμε μερικά από τα ωραιότερα ζακετάκια που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά, για να πάρεις ιδέες και να τα εντάξεις στα επόμενα looks σου.

Δες επίσης: Πώς να φροντίζεις τα πουλόβερ σου ώστε να είναι πάντα σαν καινούργια

https://www.instagram.com/p/CCL4wlzAyGF