Βρήκαμε τις κυρίαρχες τάσεις στις μάσκες προστασίας αυτήν τη στιγμή

Τσακιρίδου Χριστίνα
Βρήκαμε τις κυρίαρχες τάσεις στις μάσκες προστασίας αυτήν τη στιγμή

Για να προστατευθείς χωρίς να χάσεις το στυλ σου.

Μπορεί να πέρασαν σχεδόν 8 μήνες από την στιγμή που έπληξε η πανδημία του Κορονοϊού την χώρα μας, όμως εμείς εξακολουθούμε σήμερα να τηρούμε ευλαβικά όλα τα μέτρα προστασίας. Το δεύτερο κύμα του ιού έφερε νέα, αυστηρότερα μέτρα στην καθημερινότητά μας και ένα από αυτά είναι η καθολική χρήση μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Όπως λοιπόν καταλαβαίνεις oι μάσκες προσώπου είναι πλέον αναπόσπαστο αξεσουάρ της ζωής και της γκαρνταρόμπας μας. Αξίζει να αναφέρουμε πως το 2014, μεγάλο brand της Κίνας τις χρησιμοποίησε ως βασικό item της κολεξιόν τους, θέλοντας να περάσει ένα ηχηρό μήνυμα κατά της ατμοσφαιρικής ρύπανσης.

Μπορεί άραγε μία μάσκα να γίνει statement ή έργο τέχνης; Οι βασίλισσες του street style έδωσαν την απάντηση. Σήμερα δεν είναι λίγες οι γυναίκες που κατασκευάζουν, παραγγέλνουν ή διακοσμούν τις μάσκες σύμφωνα με το γούστο και την αισθητική τους. Πολλοί μεγάλοι Οίκοι Μόδας (Fendi, Louis Vuitton, Burberry κ.ά) έχουν δημιουργήσει εδώ και καιρό κομψές, εντυπωσιακές μάσκες που όλες θα θέλαμε να φορέσουμε.

Μάσκες σε όλα τα χρώματα, σχέδια και υφάνσεις, έκαναν το προηγούμενο διάστημα την εμφάνισή τους μαζί με trends που όπως φαίνεται θα μείνουν για αρκετό καιρό ακόμα. Συγκεκριμένα denim, φλοράλ, animal print, καρό και μάσκες με logo είναι οι δημοφιλέστερες επιλογές των γυναικών αυτή τη στιγμή.

Δες επίσης: H Gwyneth Paltrow είχε προβλέψει αυτό το trend 30 χρόνια πριν

Στην gallery που ακολουθεί βρήκαμε και συγκεντρώσαμε μερικές από τις ωραιότερες μάσκες της αγοράς, για να επιλέξεις εκείνη που σου ταιριάζει καλύτερα.