Νίκος Αλιάζης: Ένας σύγχρονος σχεδιαστής που φέρνει την ελπίδα

Νίκος Αλιάζης: Ένας σύγχρονος σχεδιαστής που φέρνει την ελπίδα

Η συλλογή του "SPERANZA" αποτελεί μήνυμα για ένα καλύτερο αύριο, χωρίς αρρώστιες, πολέμους και κάθε τι κακό.

Ο Νίκος Αλιάζης σε ηλικία μόλις 28 ετών έχει καταφέρει να δημιουργήσει το δικό του brand και να στρέψει πάνω του το ενδιαφέρον μεγάλων περιοδικών μόδας. Ο ταλαντούχος σχεδιαστής από τη Ζάκυνθο, σπούδασε με υποτροφία σε μια από τις μεγαλύτερες εγχώριες σχολές Σχεδίου Μόδας. Τα τελευταία δύο χρόνια έχει δημιουργήσει το brand "Nikos Aliazis", το οποίο λανσάρει κυρίως νυφικά και ready-to-wear γυναικεία ρούχα. Πολλές Ελληνίδες της showbiz ( Ήβη Αδάμου, Ματίνα Νικολάου κ.ά) έχουν επιλέξει να εμφανιστούν με δημιουργία του ενώ τα ρούχα του φορέθηκαν πρόσφατα από τα κορίτσια του δεύτερου GNTM σε μια από τις δοκιμασίες αποχώρησης.

Δες επίσης: Killing Eve: Τα καλύτερα looks της Villanelle είναι η έμπνευση που χρειάζεσαι σήμερα

Πριν από λίγες ημέρες πραγματοποίησε ένα εντυπωσιακό digital show όπου παρουσιάζει ένα μέρος από τη νέα του συλλογή με τίτλο "SPERANZA", δηλαδή ελπίδα. Όπως μας εξήγησε, επέλεξε το συγκεκριμένο όνομα θέλοντας να δώσει το μήνυμα της ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο, χωρίς αρρώστιες, πολέμους και κάθε τι κακό. Η επίδειξη αυτή είναι αφιερωμένη σε όλα τα νέα παιδιά που προσπαθούν να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους σε αυτή τη δύσκολη χρονικά περίοδο, την ώρα που η μόδα συνεχίζει να μετρά τις πληγές της από την εν εξελίξει πανδημία. Στο show διάρκειας 9 λεπτών συμμετέχουν καταξιωμένα μοντέλα από την Ελλάδα, ενώ Guest Star είναι o Λάκης Γαβαλάς.

https://www.instagram.com/p/CHIvn5olcsj

Aξίζει να σημειωθεί πως το show δημοσιεύθηκε και στο FF Channel, το μεγαλύτερο κανάλι στο YouTube, που φιλοξενεί επιδείξεις από τους μεγαλύτερους οίκους και brands παγκοσμίως. Ο Νίκος Αλιάζης είναι η απόδειξη πως τα νέα παιδιά με όραμα έχουν πολλά να δώσουν στο χώρο της μόδας ενώ προβάλλουν θετικά τη χώρα μας στο εξωτερικό.