Killing Eve: Τα καλύτερα looks της Villanelle είναι η έμπνευση που χρειάζεσαι σήμερα

Sabine Camhi
Killing Eve: Τα καλύτερα looks της Villanelle είναι η έμπνευση που χρειάζεσαι σήμερα

Η ζωή μας στην καραντίνα βελτιώθηκε αρκετά όταν η τρίτη σεζόν του Killing Eve έκανε πρεμιέρα στο BBC.

Σύμφωνα με το The Guardian, το Killing Eve είναι «μια από τις 100 καλύτερες τηλεοπτικές σειρές του 21ου αιώνα». Η πρωταγωνίστρια της σειράς, η Villanelle, είναι μια ψυχοπαθής δολοφόνος, και η γκαρνταρόμπα της είναι γεμάτη με φανταστικά σύνολα που πολλοί από μας θα σκοτώναμε για να αποκτήσουμε.

Η Villanelle όμως, δεν είναι μια συνηθισμένη δολοφόνος. Ενθουσιάζετε με την μόδα, όσο και από…. το να σκοτώνει ανθρώπους. Είναι διεστραμμένη, σκληρή και δεν αισθάνεται απολύτως καμία μετάνοια μετά τη διάπραξη των πιο ανατριχιαστικών εγκλημάτων. Μετά μάλιστα, πηγαίνει για ψώνια. Και τα ρούχα που φοράει καθ’ όλη τη διάρκεια της σειράς, είναι ένα από τα πιο πολυζήτητα σημεία της τηλεοπτικής επιτυχίας. Η αγάπη της Villanelle για τη μόδα, την πολυτέλεια και τα εντυπωσιακά ρούχα της, μας κάνουν σχεδόν να θέλουμε να ξεχάσουμε τις τρομακτικές αιματηρές σκηνές.

Παρακάτω θα βρεις τα καλύτερα outfits της πρωταγωνίστριας, ξεκινώντας από τις πιο πρόσφατες εμφανίσεις της, καθώς και συμβουλές για το πώς μπορείς να ντυθείς και εσύ όπως την αγαπημένη σου δολοφόνο. Κάθε επεισόδιο φέρνει εμβληματικές εμφανίσεις της Villanelle από οίκους μόδας όπως η Loewe, η Chloé και η Gucci αλλά και από πιο νέες μάρκες όπως η Charlotte Knowles και La Double J.

Δες επίσης: Must Follow: 7 λογαριασμοί μόδας στο Instargam με εναλλακτικό «τρόπο σκέψης»«τρόπο σκέψης»