Plus Size Jackets: 8 μπουφάν ιδανικά για γυναίκες με καμπύλες

Διονυσία Καλαποθαράκου
Plus Size Jackets: 8 μπουφάν ιδανικά για γυναίκες με καμπύλες

Καπιτονέ, biker, μακριά παλτό και αθλητικά puffer jackets, θα σε βοηθήσουν να ολοκληρώσεις με τον πιο κομψό και «ζεστό» τρόπο τα χειμωνιάτικα looks σου.

Aπό την πανέμορφη Ashley Graham μέχρι και την σούπερ στυλάτη Tara Lynn, τα μοντέλα με καμπύλες είναι η πηγή έμπνευσης για πολλές γυναίκες με αντίστοιχο σωματότυπο που θέλουν να υιοθετήσουν όλα τα trends στο ντύσιμό τους, χωρίς να περιορίζονται και να ασφυκτιούν μέσα στα ρούχα τους. Και σε ό,τι αφορά τις τάσεις στα παλτό και στα μπουφάν γι’ αυτόν τον χειμώνα τόσο τα plus size μοντέλα όσο και όλες οι υπόλοιπες γυναίκες που δεν βιοπορίζονται από αυτό το επάγγελμα, έχουν να διαλέξουν ανάμεσα σε πολλές που να μπορούν να φορέσουν.

Puffer jackets για αθλητικές εμφανίσεις, biker δερμάτινα μπουφάν για rock outfits, tailored μακριά παλτό για κλασικά looks στον επαγγελματικό χώρο, αλλά και καπιτονέ μπουφάν -ένα από τα μεγαλύτερα coat trends της σεζόν- βρίσκονται συγκεντρωμένα στον παρακάτω Οδηγό Αγοράς για να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει στο στυλ σου. Σε κλασικές χρωματικές αποχρώσεις, όπως το μπεζ, το μαύρο, το χακί, το μπλε και το καφέ, αυτά τα πανωφόρια αποτελούν διαχρονική «επένδυση» για την γκαρνταρόμπα σου και πρόκειται να σου εξασφαλίσουν πολλές χειμωνιάτικες ημέρες «ζεστασιάς και στυλ».

Σε μακρύ, midi και κοντό μήκος, διάλεξε όποιο σχέδιο λείπει από την γκαρνταρόμπα σου και κάν’ το δικό σου από την άνεση του σπιτιού σου, εύκολα και απλά. Καλά Ψώνια!
Δες επίσης: 5 Σκανδιναβές Ιnfluencers σε πείθουν ότι πρέπει να αντιγράψεις το στυλ τους