H κυρίαρχη τάση στα καλσόν έρχεται κατευθείαν από τα catwalks Υψηλής Ραπτικής

H κυρίαρχη τάση στα καλσόν έρχεται κατευθείαν από τα catwalks Υψηλής Ραπτικής

Βρήκαμε τη νέα στυλιστική εμμονή όλων των fashionistas.

Μετρούν περισσότερα από 50 χρόνια κυκλοφορίας και έχουν γίνει must-have της γυναικείας ντουλάπας. Ο λόγος για τα καλσόν, που είναι εδώ και χρόνια ένα ιδιαίτερα προσιτό αξεσουάρ της χειμερινής μας κυρίως γκαρνταρόμπας. Μπορούν να φορεθούν με τα αγαπημένα μας φορέματα και φούστες ενώ είναι ο πιο κομψός τρόπος για να προφυλαχθούμε από το κρύο. Αποτελούν πρόταση της Chanel για το φετινό χειμώνα και είχαν έντονη παρουσία στο show του διάσημου οίκου, ολοκληρώνοντας τα look των μοντέλων.

Το τελευταίο διάστημα τα logo tights έχουν αυξήσει κατακόρυφα τη δημοτικότητά τους, με τις πωλήσεις να σημειώνουν σημαντική άνοδο. Δεν είναι λίγα άλλωστε τα brands (Gucci, Chanel, Fendi, Dior κ.ά) που σχεδίασαν κομψά, minimal καλσόν με την επωνυμία τους, τα οποία όλες θα θέλαμε να φορέσουμε. Μια ματιά στον κόσμο του Instagram αρκεί για να πειστείς αφού οι μεγαλύτερες fashion influencers έχουν ήδη υιοθετήσει το συγκεκριμένο trend, χαρίζοντάς μας stylish εικόνες.

Αξίζει να το δοκιμάσεις σε μαύρο ή λευκό χρώμα, για να δώσεις το κάτι παραπάνω ακόμη και στην πιο απλή, αδιάφορη εμφάνισή σου. Όσο ακόμη τα εμπορικά καταστήματα παραμένουν κλειστά, μπορείς να αναζητήσεις online το καλσόν των ονείρων σου και να το έχεις άμεσα στην πόρτα σου.

https://www.instagram.com/p/B9Rqs5HhRc_

Δες επίσης: Eπτά παλτό για να προστατευθείς από το κρύο με άψογο στυλ

https://www.instagram.com/p/B6lGgemHKLe

Στη gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις περισσότερες φωτογραφίες για το νέο αυτό αγαπημένο trend.