Δέκα πολύ «έξυπνες» αγορές που μπορείς να κάνεις σήμερα στη «Cyber Monday»

Διονυσία Καλαποθαράκου
Δέκα πολύ «έξυπνες» αγορές που μπορείς να κάνεις σήμερα στη «Cyber Monday»

Τι καλύτερο από το να ψωνίζεις online με μεγάλη έκπτωση;

Σε προηγούμενο άρθρο εξηγήσαμε στη θεωρία τι είναι η «Cyber Monday» και για ποιο λόγο συνεχίζουν και σήμερα να έχουν μεγάλες εκπτώσεις όλα τα online stores παρόλο που η «Black Friday» έχει περάσει. Τώρα ήρθε η στιγμή να κάνουμε «πράξη» αυτήν τη «θεωρία» και να σου δείξουμε ποιες είναι οι πιο έξυπνες αγορές που μπορείς να κάνεις αυτή τη στιγμή σε ρούχα και αξεσουάρ για να δημιουργήσεις μία ολοκληρωμένη, χειμερινή γκαρνταρόμπα.

Χρειάζεσαι σίγουρα ένα καλό παλτό, κάποια φορέματα, ένα υφασμάτινο παντελόνι και ένα jean, μια πρακτική τσάντα, ένα πουλόβερ, ένα φούτερ, ένα πουκάμισο και ένα ζευγάρι κλασικά pumps. Xρειάζεσαι, δηλαδή, ρούχα με διαχρονικό design και όχι εξεζητημένες και εκκεντρικές γραμμές, που μπορείς να φοράς όλη την ημέρα για πολλά-πολλά χρόνια. Το έχουμε γράψει πολλάκις και θα το ξαναγράψουμε: «στις εκπτώσεις πρέπει να κάνεις αγορές με ουσία και να μην επηρεάζεσαι από τις εφήμερες τάσεις με τις οποίες μπορεί να ενθουσιαστείς φέτος αλλά δεν θα ξαναφορέσεις ποτέ».

Και εμείς προς αυτήν την κατεύθυνση κινηθήκαμε όταν βρήκαμε για εσένα τα δέκα must have items αυτής της «Cyber Monday». Θέλαμε να είναι όλα κομμάτια που δεν θα βαρεθείς να βλέπεις στην ντουλάπα σου και δεν θα πεις την επόμενη χρονιά «μα γιατί το αγόρασα τώρα εγώ αυτό;» Yπάρχει βέβαια πάντα και «χώρος» γι’ αυτές τις «αυθόρμητες» αγορές αλλά είμαστε σίγουρες πως τις κάνεις έτσι και αλλιώς από μόνη σου, δεν θες ούτε κατευθυντήριες γραμμές ούτε shopping list.
Δες επίσης: Aυτά ήταν τα 8 πιο διάσημα fashion items στο Instagram την εβδομάδα που μας πέρασε