Oδηγός Αγοράς: 10 loose παντελόνια που κολακεύουν κάθε σωματότυπο

Διονυσία Καλαποθαράκου
Oδηγός Αγοράς: 10 loose παντελόνια που κολακεύουν κάθε σωματότυπο

Denim, υφασμάτινα, δερμάτινα και βελούδινα κομμάτια που συνδυάζουν άνεση και στυλ με τον πιο σύγχρονο τρόπο.

Eίναι άνετα, είναι χρηστικά, έχουν άποψη, εκπέμπουν δυναμισμό και δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα. Ο λόγος για τα φαρδιά παντελόνια (aka loose pants) που δεν θεωρούνται ποτέ «εκτός εποχής» και δεν πρέπει να λείπουν από καμία ενημερωμένη γκαρνταρόμπα... χειμερινή αλλά και καλοκαιρινή. Αυτό που τα διαφοροποιεί ανά περίοδο είναι σίγουρα το υλικό κατασκευής τους και τώρα, το βελούδο, το δέρμα, το χοντρό βαμβάκι και το μαλλί, είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή υφάσματα για τα φαρδιά παντελόνια που θες να εντάξεις στην γκαρνταρόμπα σου.

Είτε έχεις κάποιο στην ψηλόμεση εκδοχή του ή κάποιο κλασικό χαμηλοκάβαλο σχέδιο, μπορείς να το φορέσεις με loafers και πουκάμισο στη δουλειά (όταν σταματήσει η τηλεργασία και επιστρέψεις στο γραφείο) ή με bodysuit και πλεκτή ζακέτα από πάνω, μέσα στο σπίτι, και να είσαι πάντα στυλάτη και κομψή. Το καλό με τα φαρδιά παντελόνια είναι ότι πέφτουν απαλά στους μηρούς και δεν τους τονίζουν ενώ από την άλλη δείχνουν τη μέση λεπτή και χαρίζουν θηλυκότητα στη σιλουέτα.

Στον παρακάτω Οδηγό Αγοράς θα βρεις τα δέκα πιο cool, νέα σχέδια της αγοράς για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει. Σε έντονες αλλά και διακριτικές αποχρώσεις, θα σε κάνουν να νιώθεις άνετα μέσα στο σπίτι και να δείχνεις uber stylish έξω από αυτό. Καλά Ψώνια!
Δες επίσης: Τα 5 κομψά outfits για τα Χριστούγεννα που μπορείς να φορέσεις και τον υπόλοιπο χρόνο