Οδηγός Αγοράς: 10 leggings για άνεση και στυλ μέσα στο σπίτι

Διονυσία Καλαποθαράκου
Οδηγός Αγοράς: 10 leggings για άνεση και στυλ μέσα στο σπίτι

Για να έχεις επιλογές όταν κάνεις την εναλλαγή φόρμας με κολάν.

Ποιος να το φανταζόταν κάποια χρόνια πριν ότι τα leggings (γνωστά μας και ως «κολάν») θα ήταν το άλφα και το ωμέγα της γκαρνταρόμπας μας -μαζί με τις φόρμες- την περίοδο του lockdown. Γιατί τι να φορέσεις μέσα στο σπίτι όταν θες να είσαι άνετη την ώρα της τηλεργασίας σου ή και τις στιγμές χαλάρωσης στον καναπέ σου; Κολάν θα φορέσεις. Υπάρχει βέβαια και η μεγάλη κατηγορία γυναικών που δεν τα φοράει μόνο για πρακτικούς λόγους αλλά και επειδή πατάει και τώρα το #6 και κάνει jogging ή όποιο άλλο ατομικό σπορ αγαπάει.

Άλλωστε, ας είμαστε ειλικρινείς, είτε ήσουν φανατική της γυμναστικής και των αθλητικών δραστηριοτήτων π.κ. (προ καραντίνας), είτε απλά πήγαινες «αναγκαστικά» γυμναστήριο γιατί αναγνώριζες τη χρησιμότητα και τον σπουδαίο ρόλο που παίζει η άθληση στη ζωή μας, αυτές τις μέρες θα την έχεις εκτιμήσει λίγο παραπάνω. Είναι όχι μόνο ένας τρόπος να διατηρήσεις τη φυσική σου κατάσταση όσο μενεις σπιτι αλλά και ένας τρόπος εκτόνωσης σώματος αλλά και πνεύματος. Αυτήν, λοιπόν, την ιδιαίτερη περίοδο που διανύουμε, είναι μία ευκαιρία για εσένα να ξαναβγείς στις «επάλξεις» (aka στο σαλόνι σου) και να αρχίσεις και πάλι να γυμνάζεσαι, σε περίπτωση που το είχες σταματήσει.

Παρακάτω βρήκαμε για εσένα τα δέκα πιο κολακευτικά, νέα σχέδια σε κολάν για να κάνεις το «σωστό» online shopping αυτή την περίοδο. Συνδυάζονται με crop tops και φαρδιά T-shirt την ώρα της άθλησης, αλλά και με oversized φούτερ, πλεκτά, ακόμα και πουκάμισα, όταν απλά θες να είσαι κομψή και να κινείσαι άνετα μέσα στο σπίτι σου. Διάλεξε ποιο ταιριάζει στο στυλ σου και ξεκίνησε το επόμενο work out σου με όρεξη και style. Καλά Ψώνια!
Δες επίσης: Plus-size fashion: Tα καλύτερα, διεθνή brands για να ψωνίσεις αυτήν τη στιγμή