H τέχνη των συνδυασμών: Στο brand Ted Baker ξέρουν ποια τσάντα να κρατήσεις με κάθε παλτό σου

Διονυσία Καλαποθαράκου
H τέχνη των συνδυασμών: Στο brand Ted Baker ξέρουν ποια τσάντα να κρατήσεις με κάθε παλτό σου

Στα αξεσουάρ και στα πανωφόρια «παίζεται το παιχνίδι του στυλ» αυτόν τον χειμώνα.

ted baker bordo tsanta

Σε έναν χειμώνα ενδοσκόπησης και επαναπροσδιορισμού στόχων και προτεραιοτήτων, η μόδα έχει προσεγγίσει εκ νέου τις βασικές αρχές. Τα trends που «σκάνε» σαν πυροτεχνήματα όλο και φθίνουν στη συνείδηση του αγοραστικού κοινού με το αγοραστικό κοινό να στρέφει το βλέμμα του σε κομμάτια και brands που υπηρετούν τις αξίες της διαχρονικότητας και της αδιαμφισβήτητης κομψότητας. Με όλα αυτά τα νέα δεδομένα γύρω μας, η νέα φθινοπωρινή συλλογή του brand Τed Baker φαντάζει πιο επίκαιρη και ποθητή από ποτέ. Γιατί λειτουργεί με σεβασμό απέναντι στα all time classics στοιχεία μιας γκαρνταρόμπας αλλά ταυτόχρονα στρέφει το βλέμμα της στο μέλλον της μόδας που είναι πολυχρηστικό, χωρίς να χάνει τη θηλυκότητα και τη φινέτσα της.

Tops με εντυπωσιακά μανίκια, midi φορέματα, φούστες και παντελόνια σε άνετες γραμμές, φτιαγμένα για ανεπιτήδευτα looks, αλλά και coordinated σύνολα σε τόνους χακί και μπορντό, ανανεώνουν τη χειμερινή χρωματική παλέτα προτείνοντας key pieces για όλες τις ώρες και όλα τα στυλ. Στη νέα collection Ted Baker θα αγαπήσεις τα νεορομαντικά βολάν, τις δερμάτινες υφές, τα κλασικά denim αλλά και τα πολυτελή πλεκτά που είναι φτιαγμένα από 100% μαλλί και κασμίρ.

ted baker boufan

Από τη νέα συλλογή δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα αξεσουάρ που περιλαμβάνουν προτάσεις για όλες τις ώρες της ημέρας. Crossbody bags, φτιαγμένες από απαλό δέρμα και σουέντ, φάκελοι με αριστοκρατικές λεπτομέρειες, hobo για κορίτσια με ελεύθερο πνεύμα αλλά και bucket τσάντες με αφαιρούμενη αλυσίδα, ολοκληρώνουν μία γκαρνταρόμπα στην οποία «ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες» αλλά και αυτές «οι λεπτομέρειες» είναι που μπορούν να την κάνουν τόσο ξεχωριστή.

ted baker polles tsantes

Και επειδή φέτος το «παιχνίδι» παίζεται στον συνδυασμό αξεσουάρ με top items, όπως είναι τα πανωφόρια, στo brand Ted Baker ξεχνάνε τον παρωχημένο fashion κανόνα που λέει πώς να συνδυάσεις παπούτσια με τσάντα και επενδύουν τον χρόνο και το ενδυματολογικό τους όραμα στο style combo: παλτό με It-bag.

Kλασικά camel κομμάτια με hobo τσάντες, mini βραδινά τσαντάκια με floral trench coats για mix&match looks αλλά και άνετες shopper bags με sporty καπιτονέ μπουφάν, είναι μερικοί Ted Baker συνδυασμοί στους οποίους αξίζει να επενδύσεις αυτόν τον διαφορετικό από τους άλλους χειμώνες. Η «επιστροφή στις ρίζες» της μόδας μας κάνει να δούμε με πιο καθαρή ματιά την αξία των διαχρονικά σοφιστικέ αγορών και να αντιλαμβανόμαστε τον κομβικό ρόλο που μπορεί να παίξουν αυτές στην γκαρνταρόμπα μας όχι μόνο φέτος, αλλά για το υπόλοιπο της ζωής μας. Γιατί μία δερμάτινη, Ted Baker, τσάντα ώμου μαζί με ένα navy μάλλινο παλτό είναι κάτι που στο μέλλον θα μπορείς να κληροδοτήσεις στις επόμενες γενιές ως έναν αληθινό (vintage) θησαυρό και ως τέτοιον τα αντιμετωπίζουμε και σήμερα αυτά τα all time classic pieces!

camel palto giannopoulos

#1 Rose/Camel μακρύ παλτό με χακί hobo bag

Rose/Camel μακρύ παλτό Ted Baker, giannopoulos.gr

ted baker tsanta xaki


Χακί hobo bag Ted Baker, squareshop.gr

camel palto konto imatio

#2 Rose/Camel κοντό παλτό και ροζ shopper bag

Κοντό rose/camel παλτό Ted Baker, imatio.gr

shopper bag ted baker


Ροζ shopper bag Ted Baker, squareshop.gr

navy palto notos

#3 Μπλε μάλλινο midi παλτό και μαύρο τσαντάκι με αλυσίδα

Νavy blue παλτό Ted Baker, notos.gr

ted baker tsantaki


Mαύρο τσαντάκι Ted Baker, notos.gr

floral mauro boufan

#4 Floral μπουφάν με crossbody τσαντάκι

Floral μπουφάν Ted Baker

maurh tsanta ted baker copy


Μαύρη crossbody τσάντα Ted Baker, squareshop.gr

roz boufan ted baker

#5 Ροζ καπιτονέ μπουφάν με μαύρη δερμάτινη τσάντα ώμου

Ροζ καπιτονέ μπουφάν Ted Baker, squareshop.gr

ted baker maurh notos


Μαύρη δερμάτινη τσάντα ώμου Ted Baker, notos.gr

Ιnfo: Κεντρική διάθεση: Sport & Fashion Freedom S.A. 212 00 03 710
Μπορείς να τα βρεις online στα: squareshop.gr και notos.gr