Τα party sweaters είναι η πιο κομψή και άνετη επιλογή για τα φετινά Χριστούγεννα

Τα party sweaters είναι η πιο κομψή και άνετη επιλογή για τα φετινά Χριστούγεννα

Οι μεγαλύτερες fashion bloggers τα έχουν ήδη υιοθετήσει.

Βρισκόμαστε μόλις 17 ημέρες πριν τα Χριστούγεννα και έχουμε ήδη αρχίσει να ψάχνουμε όλα τα ρούχα και τα αξεσουάρ που θα μας συντροφεύσουν αυτή την περίοδο. Η αλήθεια είναι πως φέτος οι συνθήκες απαιτούν να περάσουμε τις ημέρες των διακοπών μέσα στο σπίτι, παρέα με τα πιο κοντινά και αγαπημένα μας πρόσωπα. Αυτό δεν σημαίνει όμως σε καμία περίπτωση ότι πρέπει να αφαιρέσουμε τη λάμψη, τη φινέτσα και την εορταστική διάθεση από τα looks μας.

Η περίοδος των εορτών είναι ταυτισμένη με glam ρούχα κυρίως σε χρυσό, ασημί και κόκκινο χρώμα. Η χειμερινή σεζόν έφερε και πάλι στο προσκήνιο τα πλεκτά αφού πολλοί μεγάλοι οίκοι μόδας (Loewe, JW Anderson κ.ά) έδωσαν έμφαση στο knitwear. Πουλόβερ σε έντονα χρώματα, με ιδιαίτερα σχέδια και προσθήκες, κατέκλυσαν τις πασαρέλες, αποδεικνύοντας πως πρόκειται για ένα από τα κυρίαρχα trend αυτής της χρονιάς.

Με μια ματιά στις συλλογές των αγαπημένων μας οίκων και brands, παρατηρούμε πως υπάρχουν πλεκτά κυριολεκτικά για όλα τα γούστα. Ζιβάγκο με πρωτότυπα κοψίματα, πουλόβερ με balloon μανίκια και πολλά άλλα αποτελούν πρόταση για τα γιορτινά μας ντυσίματα. Ζεστά, άνετα και παράλληλα κομψά, μπορούν να χαρίσουν cosy αίσθηση και να συνθέσουν τα ωραιότερα εορταστικά σύνολα. Δεν είναι λίγες οι fashion bloggers που τα επέλεξαν για τα καθημερινά τους looks, χαρίζοντάς μας αξιοζήλευτες εικόνες.

Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: Τα πιο ζεστά παλτό της αγοράς για να διαλέξεις ποιο σου ταιριάζει

Στη gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις πλούσιο φωτογραφικό υλικό του trend που θα μας απασχολήσει έντονα αυτό το μήνα.