Oδηγός Αγοράς: Οι πιο cool combat boots για άνετες εμφανίσεις πρωί και βράδυ

Διονυσία Καλαποθαράκου
Oδηγός Αγοράς: Οι πιο cool combat boots για άνετες εμφανίσεις πρωί και βράδυ

Δεν μπορεί να μην έχεις τις πιο κλασικές, casual μπότες της σεζόν!

Επειδή τα φετινά Χριστούγεννα το να κάνεις δώρο στον εαυτό σου ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες ή πέδιλα, ίσως δεν είναι και ό,τι πιο πρακτικό μπορείς να σου χαρίσεις, έχουμε μία πιο άνετη πρόταση για εσένα. Μία πρόταση που θα φοράς σίγουρα όταν πατάς το #6 και πας για περίπατο γύρω από το σπίτι σου.

Ο λόγος για τα αρβυλάκια τύπου Dr Martens (aka combat boots), που μπορεί να μην είναι ό,τι πιο θηλυκό μπορείς να βάλεις φέτος τον χειμώνα αλλά σίγουρα είναι ό,τι πιο trendy καθώς πρόκειται για το πιο δυνατό comeback που έχουμε από την fashion σκηνή και τα τέλη 80s – αρχές 90s.

Tα χοντρά, στρατιωτικά μποτάκια με την τρακτερωτή σόλα και τα κορδόνια, που σταματάνε στα μισά της γάμπας, είναι ιδανικά για να σε κρατάνε ζεστή αυτή την εποχή αλλά είναι και πάρα πολύ άνετα για όλη την ημέρα. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να τα εντάξεις και σε πιο επίσημα outfits (μην μας διαβάζεις απορημένη, η καραντίνα δεν θα κρατήσει για πάντα, θα ξαναβγούμε έξω κάποια στιγμή), αρκεί να τα συνδυάσεις με τα κατάλληλα ρούχα. Ποια είναι αυτά; Tα slip dresses, οι κοντές φούστες, τα ψηλόμεσα shorts, αλλά και τα μακριά εμπριμέ φορέματα για πιο grunge εμφανίσεις. Επίσης το συγκεκριμένο είδος παπουτσιού δείχνει πιο αδύνατα τα πόδια και τις γάμπες, επειδή είναι από τη φύση του αρκετά ογκώδες και έτσι εξισορροπεί οπτικά τους μηρούς με το υπόλοιπο πόδι.

Παρακάτω θα βρεις τα δέκα πιο επίκαιρα και στυλάτα σχέδια της αγοράς για να τα κάνεις δικά σου από την άνεση του σπιτιού σου με το πάτημα μόνο ενός κουμπιού. Σε αυτού του είδους τα παπούτσια φοράς το «κανονικό» σου νούμερο οπότε δεν χρειάζεται να προβληματιστείς για το αν θα σου ταιριάζουν. Καλά Ψώνια!
Δες επίσης: Θα κάνεις Xmas party στο Skype; Δες ποια σκουλαρίκια θα αναδείξουν το στυλ σου!