Most Wanted: Τα 5 must have ρούχα και αξεσουάρ σε κόκκινες, χριστουγεννιάτικες αποχρώσεις

Διονυσία Καλαποθαράκου
Most Wanted: Τα 5 must have ρούχα και αξεσουάρ σε κόκκινες, χριστουγεννιάτικες αποχρώσεις

Όλες οι αγορές που πρέπει να κάνεις αυτήν την εβδομάδα για να μπεις σε εορταστικό κλίμα.

Xoxoxo! Μπαίνουμε σε εορταστικό κλίμα – προσπαθούμε τουλάχιστον, λόγω πανδημίας- ξεκινώντας από τα βασικά: από το «The Holiday» να παίζει στην τηλεόραση, ένα ποτήρι κόκκινο κρασί δίπλα μας και το laptop στα πόδια μας για να κάνουμε τις επόμενες, άκρως χριστουγεννιάτικες αγορές μας. Και αυτές δεν μπορεί να είναι παρά σε red wine, μπορντό και φωτεινό, κόκκινο χρώμα. Όλες οι αποχρώσεις του πιο χαρακτηριστικού χρώματος των εορτών έρχονται φέτος στα 5 ρούχα και αξεσουάρ που βλέπεις παρακάτω και σε προκαλούν να τα αποκτήσεις.

Το «κομμάτια που θέλουμε περισσότερο» αυτήν την εβδομάδα είναι σε θελκτικούς Xmas red τόνους, έχουν άνετη φόρμα (δες τα combat μποτάκια που ξεχωρίσαμε), παιχνιδιάρικο design (σαν το ρομαντικό floral φόρεμα) αλλά και αδιαφιλονίκητο αισθησιασμό (δεν νοούνται Χριστούγεννα χωρίς ένα καινούργιο, κόκκινο εσώρουχο στην γκαρνταρόμπα σου, όλοι το ξέρουν αυτό!).

Διάλεξε ποια από αυτά τα τόσο «ποθητά» fashion items θες να γίνουν δικά σου και κάνε ένα «κατακόκκινο» δώρο, γεμάτο στυλ και γοητεία, στον εαυτό σου αυτές τις γιορτές. Σίγουρα το αξίζεις μετά από μία πανδημία, δύο lockdowns και τόσο στρες που έχεις περάσει όλο αυτό το διάστημα. Καλά και πολύ κόκκινα, ψώνια!

Μοst Wanted:

collaz


(Από αριστερά προς τα δεξιά:) Σουτιέν Intimissimi, floral φόρεμα Ganni (Net-a-Porter), παντελόνι Diesel, μπλούζα Skin, μποτάκια Tommy Hilfiger