5 σετ πιτζάμες που θα αναβαθμίσουν την παραμονή σου στο σπίτι την περίοδο των εορτών

5 σετ πιτζάμες που θα αναβαθμίσουν την παραμονή σου στο σπίτι την περίοδο των εορτών

Το sleepwear έχει φέτος την τιμητική του.

Διανύουμε τις τελευταίες ημέρες του έτους και υπό άλλες συνθήκες θα αναζητούσαμε όλα τα party dresses που θα βάζαμε στις γιορτινές μας εξόδους. Αυτή τη χρονιά τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά αφού εξακολουθούμε να βρισκόμαστε σε καραντίνα. Περνώντας λοιπόν τις περισσότερες ώρες μας μέσα στο σπίτι, έχουμε ανάγκη από άνετα looks σε όμορφα σχέδια και μαλακές υφάνσεις.

Οι πιτζάμες είναι η πιο συνηθισμένη επιλογή για την περίοδο της τηλεργασίας και της κατ'οίκον παραμονής. Παράλληλα μπορούν να αποτελέσουν ένα ωραίο δώρο το οποίο θα χαρίσεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα εν όψει Χριστουγέννων. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι από την αρχή του lockdown έχει παρατηρηθεί τεράστια ζήτηση των co-ords ενώ οι σατέν πιτζάμες έχουν σημειώσει ραγδαία αύξηση πωλήσεων. Οι fashion experts θεωρούν ότι αυτή η τάση θα συνεχιστεί και το νέο έτος καθώς οι περισσότερες από εμάς έχουν στραφεί στην αγορά loungewear κομματιών. Για όλους τους παραπάνω λόγους αποφασίσαμε να κάνουμε μια μικρή έρευνα αγοράς και να βρούμε τις ωραιότερες πιτζάμες της αγοράς για την περίοδο των εορτών.

Δες επίσης: Η Kate Middleton εμφανίστηκε με τσάντα του αγαπημένου brand της Meghan Markle

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις τα σετ που εμείς ξεχωρίσαμε και σου προτείνουμε να αγοράσεις για να είσαι κομψή ακόμη και μέσα στο σπίτι.